Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cagliari

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cagliari sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cagliari miniopas

Autovuokraamo Cagliari
Autonvuokraus Cagliari

Cagliari on pääkaupunki saarella Sardinian, Välimeren toiseksi suurin saari.Cagliari sijaitsee eteläisen rannikon saarella on Sardinian tärkein satamakaupunki.Asumme noin. 165000 asukasta, 300000 ja lähiöissä.   Kaupungissa on lauttayhteyksiä Tunis, Italian Palermossa ja Civitavecchia.

Italian satama kaupunki perustettiin foinikialaiset, ja oli myöhemmin merkittävä Kartagon kohta saarella Sardiniassa. Kaupunki valloitti roomalaiset 238 b. Kr. Ja vandaalit vuonna 454 Kaupungissa on arkeologinen museo, Museu Archeologico Nazionale, kuten on pronssi patsas 5000 eaa. Museo Pinacoteca Nazionale di Cagliari osoittaa alueen taiteen historiaan ja aseita, kun taas Raccolta di Cère Anatomiche on useita pelottavaa vaha malleja. Kaupungissa on useita Kartagon ja roomalaiset rauniot kaupungin, joka on kärsinyt suuria pommi-iskujen aikana World War II. Cagliari on myös nähtävyyksiä, kuten Cathedral of Santa Cecilian 1300 jaSan Saturnino kirkon ja kauniit rannat ja Poetton Calomosca

Cagliari-Elmas lentokenttä on lähin lentokenttä, noin. viisi km kaupungin keskustan tuntumassa.