Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bari

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bari sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bari miniopas

Autovuokraamo Bari

Autonvuokraus Bari

Bari sijaitsee Etelä-Italiassa Adrianmeren itäpuolella Napoli .Bari on pääkaupunki Puglian alueella ja on 322000 asukasta (2008). Bari on Italian suurin kaupunki Adrianmeren ja satamakaupunki.Tässä on autolautta Kroatian Dubrovnik ja baari.

Kaupunki Roman kertaa kutsuttiin barium, on säilyttänyt keskiaikaisen rakennetta. Bari on monia historiallisia rakennuksia ja alueita. Vanhassa kaupungissa Città Vecchia, joka oli keskellä Rooman aikakausi on tyylikkäitä baareja ja ravintoloita.   Tämä on myös silloin, romaaninen katedraali San Sabino 1100-luvulta, Basilica San Nicola vuodesta 1000: n ja Norman linna. Viimeksi mainittu rakensi Frederick 2 Kaupungissa on arkeologinen museo. Toukokuun alussa on pyhiinvaelluksen kohde pyhiinvaeltajat, jotka parvi täällä juhlia St. Nicolas vuosittain.

Aeroporto di Bari Palese, Bari International Airport on noin. yhdeksän km kaupungin ulkopuolelle Bari.

Suomi