Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bari

Haluatko tutustua Bariin ja nähdä tämän houkuttelevan rannikkokaupungin koko alueen? Odotettavissa on henkeäsalpaavan upeita näkymiä Adrianmerelle, paikallisten herkullisten ruokien nautiskelua ja upeiden arkkitehtuuristen kohteiden ihastelua. Siksi on hyvä idea harkita vuokra-autolla liikkumista tässä turistikaupungissa. Etsitpä sitten lyhyttä lomaa tai pidempää vierailua, Bari on paras valinta sinulle. 

Bari-opas

Autovuokraamo Bari
Autonvuokraus Bari

Bari on Etelä-Italiassa sijaitseva kaupunki. Mikäli odotat innolla matkaasi Bariin, tulee se olemaan hyvä kohde joko lyhyille tai pidemmille matkoille. Ensinnäkin tämä ihastuttava italialaiskaupunki on kuin tehty viikonloppumatkoille. Voit myös harkita pidempää kiertomatkaa vuokra-autolla. Mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkin, on hyvä tietää muutamia asioita tästä kaupungista. Näihin sisältyvät vinkit hyvistä ruokapaikoista, parhaista urheiluaktiviteeteista, historiallisista nähtävyyksistä ja Barin rantaviivan parhaista hiekkarannoista. Tärkeimmät Barin lähellä sijaitsevat kaupungit ovat Napoli, Foggia ja Andria. 

Kuten suurimmassa osassa Puglian pienistä kaupungeista, sijaitsee Barillakin suurin osa vierailijoita kiinnostavista kohteista vanhankaupungin muurien sisällä. Kapeilla kivillä päällystetyt kadut, kauniit ikkunaluukut ja tietysti takorautaiset parvekkeet ovat ensimmäiset nähtävyydet, jotka kohtaat. Jos haluat pitää hauskaa, voit hyödyntää kameraasi ja ikuistaa joitain parhaimmista kohteista, joita Bari tarjoaa. Voit harkita jopa auringonlaskuvideoita. Alla on joitain nähtävyyksiä, joiden tulisi löytyä käytävien kohteiden listalta. 

  • Vieraile Castello Normanno-Svevossa 
  • Kävelykierros upeassa Monopolissa 
  • Opastettu kierros Castel Del Montessa 

Oletko merenelävien ystävä? Siinä tapauksessa Bari on oikea valinta sinulle. Täältä saat tuoreita mereneläviä, suoraan merestä. Joka päivä lounasaikaan kalastajat palaavat rannoille päivittäisen saaliinsa kanssa. Pöydät on katettu merenrantaan, ja niiden ääressä voit nauttia hyviä kalaruokia. Rakastatpa osteria, mustekalaa, simpukoita, tursasta, katkarapuja tai merisiiliä, löytyy jokaiselle jotain, ja annoksen hinta on noin 5 euroa. Älä unohda lisätä tilaukseesi myös italialaista leipää. 

Rakastatko pyöräilyä? Jos vastaus on kyllä, voit suunnata myös pyöräretkelle. Yleensä voit käydä läpi Bari Vecchian rannikon noin kahdessa tunnissa. Reitin varrella voit vierailla tärkeimmillä nähtävyyksillä, lukuisilla paikallisilla rannoilla ja kuuluisilla kalamarkkinoilla. Sinulla on myös mahdollisuus maistella paikallisia herkkuja. Jos pyöräily ei ole sinun juttusi, voit myös valita Ferrari-ajelun rannikolla. Näin saat upeimmat näkymät Bariin ja koko rannikkoon. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Kun olet saapunut Barille, löytyy sieltä useita turistikohteita, joihin voit tutustua vuokra-autolla. On kuitenkin otettava huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, joudut todennäköisesti hankkimaan hyvän hotellin Barin lomasi ajaksi. Hyvä asia on, että suurin osa hotelleista sijaitsee kaupungin ympäristössä. Kun olet valinnut majoittumispaikkasi, vuokra-auton ja ehkä oppaan, voit laittaa pyörät pyörimään. Oletko koskaan kuullut San Nicola -basilikasta? Tämä on yksi niistä paikoista, joita sinun ei kannata jättää väliin Barin vierailun aikana. 

San Nicola -basilika sijaitsee 7 kilometrin päässä Barin keskustasta. Normaalissa Barin liikenteessä matkassa voi kestää jopa 30 minuuttia. Lisäksi joudut maksamaan sisäänpääsymaksun saapuessasi kirkkoon. Yleensä maksu on noin 5 euroa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että aukioloajat ovat arkisin klo 7 – 20 ja viikonloppuisin klo 7 – 18. Mikä San Nicolassa on mielenkiintoista? Se sijaitsee muinaisessa roomalaisessa kaupungissa, joka rakennettiin noin vuonna 1080 jaa., ja baslikassa on nähtävillä Pyhän Nicolasin pyhäinjäännökset. 

Toinen määränpää, jonka tulisi olla kohdeluettelosi kärjessä kun tutustut Bariin, on Castello Svevo. Jos majoitut kaupungissa, on sieltä vain 12 minuutin matka Castello Svevoon. Matkaa on noin 3 kilometriä, jos käytät Via de Rossi -katua. Toinen vaihtoehto on kokeilla Lungomare Imperatore Augusto -reittiä, jolloin matkaa tulee 4 kilometriä. 

Voit myös halutessasi ajaa vuokra-autollasi Lungomare Nazario Sauroon. Se on vain 1,5 kilometrin päässä kaupungista. Matka on täynnä nähtävyyksiä. Tämä upea rannikkokatu on noin kilometrin pituinen. Se alkaa pääsatamasta ja kulkee 1 000 metriä aina Parco per Cani -kadulle. Tällä merenrannalla on paljon tarjottavaa tavanomaisen kävelyn ja kuvien ottamisen lisäksi. Lungomare Nazario Sauro on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia Välimeren auringonlaskusta. 

Lentokentät

Yksi asia, joka saa Barin erottumaan massasta, on suuri määrä lentokenttiä. Tärkein lentokenttä on Bari Karol Wojtyła. Se sijaitsee noin 20,5 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Lentokenttä on nimetty paavi Johannes Paavali II: n mukaan, joka syntyi Karol Wojtyłassa. Tämä lentokenttä tunnetaan myös Palesen lentokenttänä. Jotain siellä toimivia autonvuokrausyrityksiä ovat Europcar, Sixt ja Budget. Suosituimpia kohteita Bari Karol Wojtyła lentokentältä ovat Milano, München ja Budapest

Toinen lentokenttä, jota voit harkita matkustaessasi Bariin, on Brindisin lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Barista. Tämä tarkoittaa, että joudut ajamaan Brindisin lentokentältä Bariin, jos päätät vuokrata auton lentokentältä. Ajomatka ei kuitenkaan tunnu kovin pitkältä, kun ottaa huomioon maaseudun kauneuden. Saatavilla oleviin vuokra-autoyhtiöihin kuuluvat Avis, Gold Car ja Firefly Car Rental. 

Barin kaupungissa on yksi lentokenttä: Bari Karol Wojtyła Airport. Jos haluat tutustua erilaisiin maisemiin Barin ympäristössä, voit ottaa vuokra-auton ja ajaa ympäri kaupunkia. Voit vaihtoehtoisesti käyttää paikallisen kuljettajan palveluita antaaksesi itsellesi tarpeeksi aikaa tutustua kaupungin ympäristöön. Riippumatta siitä, mitä valitset, nauti tästä historiallisesta italialaisesta kaupungista täysin siemauksin. 

Liikenne

Aivan kuten monissa muissakin Euroopan kaupungeissa, voi Barissakin joskus olla aika ajoin liikenneruuhkia, eniten aamuisin ja myöhään iltaisin. Ne eivät kuitenkaan yleensä kestä kauaa. Voit valita Google Mapsista tai paikallisista karttapalveluista parhaan reitin. Joillakin reiteillä voi olla vähemmän liikennettä, mutta matka voi olla hieman pidempi. 

Barilla sinun tulee olla varovainen nopeuden suhteen, lähinnä kaupunkialueella. Suurin sallittu nopeus kapungissa on vain 50 kilometriä tunnissa. Tämän rikkominen voi tietää sinulle sakkoja. Lisäksi, jos haluat pysäköidä autosi Barissa, on huomioitava joitain asioita, kuten pysäköintialueiden värit ja aikavyöhykkeet. Sininen tarkoittaa maksullista pysäköintiä, keltainen liikuntaesteisten autopaikkoja ja valkoinen ilmaista pysäköintiä. Pysäköintimaksut ovat voimassa maanantaista lauantaihin klo 8.30 – 20.30. 

Lisäksi Barilla on neljä erilaista pysäköintialuetta. A-vyöhykemaksu on kaksi euroa tunnilta, kun taas vyöhykkeiden B, C ja D maksu on 1 euro / tunti. Lisäksi Barin hallinto on panostanut teiden kuntoon. Sinun ei tarvitse huolehtia päällystevaurioista tai kuopista. Et myöskään törmää tukkeutuneisiin viemäreihin tai edes jäteputkiin, jotka on tyhjennetty tienvarteen. Näillä tiedoilla voit huoletta kiertää Barissa kaikkina vuodenaikoina ja kerätä arvokkaita muistoja, jotka jäävät mieleesi läpi elämän!