Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cortona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cortona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cortona miniopas

Autovuokraamo Cortona
Autonvuokraus Cortona

Cortona on kaupunki kuuluu Toscanan alueella ja sijaitsee Kaukoidän alueella. Toscana sijaitsee länsirannikolla ulkoneva osa Välimeren länsiosassa ja Adrianmeren idässä. From Cortona on noin 180 km ja Välimeren rannikolle ja noin. 190 km ja Adrianmeren rannikolle, kun taas Trasimeno sijaitsee lähes 13 km etelään Cortona.Väkiluku oli runsaat 20 000 vuonna 2009.

Cortona on ikivanha kaupunki, joka rakensi etruskit, joka hallitsi Toscanan Ca. 700 eKr. Kruunu ja otti roomalaiset 310 eKr. Kr. Tämä tekee Cortona on yksi alueen vanhimmista kaupungeista ja on hyvin riippuvaista siitä, miten se näytti 1400-luvulla. Katu on kapea ja kiertämällä, ja rakennukset vuodelta Italian keskiajalta. Palazzo Pretorio on rakennettu 1300 ja on nykyään rakennus, jossa etruskien museo sijaitsee.

Firenzen lentokenttä Amerigo Vespucci kutsutaan myös lentokentälle tai Peretola lentokenttä sijaitsee noin. 130 km pohjoiseen Cortona.