Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brindisi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brindisi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brindisi miniopas

Autovuokraamo Brindisi

Autonvuokraus Brindisi

Brindisi on kaupunki Adrianmeren eteläpuolella Napoli .Satamakaupunki Kaakkois Italiassa, maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.Kaupungissa on 89000 asukasta ja lautalla Kreikkaan .

Brindisi tai Brunisium oli roomalainen laivasto asemalla ja Rooman rajan paikka Kreikassa . Normannit ottivat kaupungin roomalaiset ja myöhemmin rakennettu keisari Fredrik 2 linnan 1200-luvulla. Tuolloin Brindisi 60000 asukasta. Kaupunki tuhoutui täysin maanjäristyksessä vuonna 1456. Kaupunki ei palannut entiseen loistoonsa ennen Suezin kanavan teki vuonna 1869. Kun oli perusta liikenteen ja kaupankäynnin itään. Brindisi vienti viini, oliiviöljy ja hedelmät. Satamassa seisoo 20 metriä korkea torni 300-numeron merkki lopussa Rooman Via Appia. Tämä tie on yksi tärkeimmistä Rooman tiet, ja meni Roomaan .Se on myös arkeologinen museo Brindisi.

Brindisi Airport Aaeroporto on kaksi kilometriä pohjoiseen kaupungin Brindisi.

Suomi