Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brindisi

Suuntautuuko seuraava matkasi Italian Brindisiin ja pohdit, onko paikan päällä lompakolle ystävällisiä autonvuokrauspalveluja, jotta pääset tutustumaan kauniisiin kohteisiin kaupungissa ja sen ympäristössä? Ei huolta, sillä valittavanasi on useita itsellesi täydellisesti sopivia palveluita. Auton varaaminen on yksinkertaista. Voit halutessasi kuitenkin tarkistaa netistä, onko kaupungissa juuri haluamaasi vuokraamoa tai palvelua. 

Opas Brindisissä vierailevalle

Autovuokraamo Brindisi
Autonvuokraus Brindisi

Brindisi sijaitsee Apulian alueella ja on Brindisi-nimisen maakunnan pääkaupunki. Kaupungin talous perustuu kemianteollisuuteen, maatalouteen, kaupankäyntiin ja sähköntuotantoon. Kaupungin tämänhetkinen asukasluku on yli 80 000. Tarina kertoo, että kaupungin perusti Diomedes-niminen sankari. Tosiasiassa Brindisin kaupunki on ollut olemassa jo antiikin Kreikan ja Rooman ajoista lähtien. Muita Brindisin lähellä olevia italialaiskaupunkeja ovat Mesagne, San Pietro Vernotico ja Cellino San Marco. 

Brindisi hyötyy sijainnistaan Adrianmeren länsirannikolla, ja sen upeat satamat tarjoavat vierailijoille nähtävää. Satamalla on historian saatossa ollut tärkeä rooli alueen kasvun kannalta, sillä sieltä on käyty kauppaa Kreikan ja muiden Adrianmeren maiden kanssa. Tästä johtuen Brindisissä on myös mittava kokoelma upeita rakennuksia, kuten ”Chiesa di Santa Maria del Casale” -kirkko ja kaupungin edustalla olevalla saarella sijaitseva linna ”Castello Alfonsino”. 

Kaupungin ilmasto on suotuisa, mikä tekee siitä hyvän paikan asua. Tarjolla on lukuisia vierailun arvoisia kohteita. Esimerkkeinä mainittakoon historialliset, arkkitehtuuriset nähtävyydet, kuten ”De Cateniano Portico” -pylväskuja ja ”Loggia di Palazzo Balsamo” -terassi sekä maakunnan arkeologinen museo. Lisäksi Brindisin historiallisessa keskustassa on monia ikivanhoja artefakteja, jotka varmasti viehättävät. Väliaikainen hallitus piti majaa kaupungissa vuoden 1943 syyskuusta vuoden 1944 lokakuuhun. 

Brindisistä löytyy myös kauniita linnoja, joilla on ollut merkittävä rooli kaupungin historiassa. Maininnan arvoisia ovat muun muassa ”Castello Svevo di Brindisi” ja ”Castello Alfonsino”. Brindisissä päästään myös herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja viinillä. Muutamia kuuluisia ravintoloita Brindisissä ovat ”Officina dei Sapori Ostuni”, ”Romanelli”, ”Sciue Sciue” ja ”Masseria Li Veli”. Useimmat Brindisin hotellit sijaitsevat hyvin varustellun uimarannan läheisyydessä. Suosittelemme käyttämään Google Maps -sovellusta kaupunkiin tutustuessasi. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Brindisissä on lukuisia viehättäviä paikkoja, jotka vain odottavat käyntiäsi vuokraamallasi autolla. Jos haluat seikkailla Brindisin kaupungissa, voit aloittaa käymällä ”Piazza Duomo” -aukiolla. Enimmäisetäisyys aukiolle on noin 6 kilometriä, ja sen ajaa noin vartissa. Voit myös pysähtyä ”Colonne Romane” -monumentin luona, joka sijaitsee Brindisin satama-alueella. Kohde ei ole kaukana Piazza Duomo -aukiolta. 

Toinen kiinnostava nähtävyys, jossa voit käydä, on ”Chiesa di Santa Maria” – yksi kaupungin tunnetuista uskonnollisista maamerkeistä. Kaunis kirkko sijaitsee Piazza Duomo -aukion länsipuolella. Matkaa kertyy noin 7 kilometriä, ja ajomatka kestää 21 minuuttia. Kannattaa tutustua myös Brindisin historialliseen perintöön. Yksi merkittävistä museoista on ”Museo Archeologico Provinciale Ribezzo”, josta löytyy paljon Brindisin historiaan liittyviä mielenkiintoisia esineitä. 

Lisäksi kannattaa tutustua Brindisin kuuluisiin ravintoloihin ja maistaa kaupungin parhaita perinneherkkuja. Jos pidät pizzasta, käy ”Romanelli”-ravintolassa syömässä kaupungin parasta pizzaa. Matkaa sinne on enimmillään noin 6,7 kilometriä, jonka ajaa 19 minuutissa. Muita mielenkiintoisia kohteita ovat muun muassa ”Museo della Birra” -olutmuseo, vanhan keskustan tuntumassa sijaitseva linna ”Castello Svevo di Brindis”, ”Loggia di Palazzo Balsamo” -rakennus ja viinitila ”Tenuta Partemio”. Ruokaillessasi kaupungilla sinulla on mahdollisuus maistaa perinteisiä ruokia, kuten ”Panzerottia”, ”Focaccia Baresea” ja ”Ragù alla Pugliesea”. 

Lentoasemat

Brindisin alueella on monia lentokenttiä, joista yksi on erityisen suosittu. Brindisi Casalen lentoasema (BDS) palvelee koko Salentoa ja sijaitsee vain 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Täältä löytyviä autonvuokrauspalveluita ovat muun muassa Budget, Hertz, Europcar ja Avis. Automalleista ovat tarjolla esimerkiksi Economy ja Luxury -ajoneuvot. Brindisin lähellä ovat myös paikalliset, pienet lentokentät Lecce/Galatina (LCC) ja Grottaglie (TAR). Suosituimmat lennot Brindisin lentoasemalta (BDS) suuntautuvat Pisaan, Milanoon ja Veronaan

Yksi lentoasemista on Bari Karol Wojtyła lentoasema (BRI), joka sijaitsee Barissa noin 8 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta. Täältä löydät autonvuokrauspalveluita, kuten Sixt, Hertz, Europcar ja Budget. Malleista tarjolla ovat muun muassa Economy-luokan autot, katumaasturit, avoautot ja tila-autot. 

Brindisiin voi saapua myös Albanian kautta Tiranan kansainväliseltä lentoasemalta Nënë Teresalta (TIA), joka tunnetaan myös Rinan kansainvälisenä lentoasemana. Se sijaitsee 185 kilometriä Brindisistä Adrianmeren toisella puolen. Autonvuokrauspalveluista lentoasemalta löytyvät muun muassa Enterprise, Avis, Alamo, Thrifty ja Europcar. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi Mini, tila-auto, Economy ja Compact -luokat. Varmista kuitenkin, että saat viedä vuokra-auton maasta. 

Liikenne

Ennen kuin lähdet seikkailemaan Brindisiin vuokra-autollasi, sinun on hyvä tietää joitakin asioita etukäteen. Näitä ovat liikenne, teiden kunto, nopeusrajoitukset ja pysäköintimahdollisuudet. Suurin osa Brindisin moottoriteistä on kolmikaistaisia ja niiden nopeusrajoitus on 130 kilometriä tunnissa. Pienemmillä moottoriteillä nopeusrajoitus on 110 kilometriä tunnissa ja maanteillä 90 kilometriä tunnissa. Sinun tulee kuitenkin seurata liikennesääntöjä ja rajoituksia, sillä ylinopeutta ajavia sakotetaan armotta. 

Brindisin tiet ovat pääosin hyväkuntoisia. Maalaistiet ovat tosin usein kapeita, joten niillä kannattaa ajaa varovasti. Kannattaa välttää ajamista ”Zona Traffico Limitato” -rajoitusalueella, jos et ole luvanhaltija. Brindisissä ei kuitenkaan ole pulaa pysäköintivaihtoehdoista. Parkkialueita ovat esimerkiksi ”Garage S. Chiara”, ”Parcheggio Aeroporto Brindisi” ja ”Deposito Autorimessa di Palma”. Parkkipaikkoja löytyy lyhyeksi ajaksi, koko päiväksi sekä pidempiaikaiseen pysäköintiin.