Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Como

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Como sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Como miniopas

Autovuokraamo Como

Autonvuokraus Como

Como on maakunnan pääkaupunki Como ja kuuluu Lombardian alueen, joka on löytyy luoteisosassa Italiassa .Kaupunki sijaitsee Como-järven rannalla ja se on noin. 6 km ja Sveitsin rajaa pohjoisessa ja yli 200 km on Ranskan rajalle lännessä. Como oli nimeltään Novum Comum kun Julius Caesar pidettiin ensimmäinen vuosisadalla eKr. Kr, ja tänään on väestöstä lähes 85 000 (2009).

Koska sen pitkä historia, monet muinaisiin Como, ja monet historialliset rakennukset sijaitsevat Vanhakaupunki ikivanhat muurit ja tornit. Rakentaminen katedraali alkoi vuonna 1300, kun kirkko San Fidele rakennettiin 1100. Sant’Abbondio basilikan aloitettiin 1000: n ja sisältää maalauksia samalla vuosisadalla ja freskoja 1300.Como on suosittu turistikohde, sillä se sijaitsee lähellä Alpeilla ja niiden sijainti Como-järvellä.

Milanon Malpensan lentokentälle on noin. 50 km päässä kaupungista.

Suomi