Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Taranto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Taranto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Taranto miniopas

Autovuokraamo Taranto
Autonvuokraus Taranto

Taranto on pääkaupunki maakunnassa Taranton ja omaisuus Apulian alueella, joka sijaitsee Etelä- Italiassa, Italian kantapää.Alue on niemen ulkoneva Joonianmerelle itäpuolella maan. Taranto sijaitsee länsirannikolla kantapään ja vieressä Tarantonlahti, ja se on noin. 50 km itään rannikolle ja Adrianmeren. Taranto on perustettu jo vuonna 705 eKr. Kr, ja tänään on väkiluku lähes 200 000 (2008).

Koska kaupunki on noin niin kauan kuin on olemassa monia historiallisia nähtävyyksiä. Monet näistä sijaitsevat vanhassakaupungissa, kuten kaunis linna, jossa on neljä tornia pystytettiin 1400-luvun lopulla ja rauniot kreikkalaisen temppelin noin vuoden 500 eKr. Kr. Cathedral of Taranto peräisin vuodelta 1070, ja sisustus on koristeltu maalauksin ja freskot, ja pitäisi myös käydä historiallinen museo National Museum of Taranto.

Bari Lentokenttä kutsutaan myös Palese lentokenttä sijaitsee noin 90 km pohjoiseen Taranto.