Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Isernia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Isernia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Isernia miniopas

Autovuokraamo Isernia
Autonvuokraus Isernia

Isernia on maakunnan pääkaupunki, jossa on sama nimi kuin tihører alueen Molisen, joka sijaitsee eteläosassa Italian rajalla Adrianmeren idässä.Isernia sijaitsee luoteiskulmassa alueen ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa, ja se on noin 180 km Italian pääkaupungin Rooman luoteeseen.Isernia on vanha kaupunki, joka oli valloittanut roomalaiset 263 eKr. £ Aesernia nimellä, ja tänään on väkiluku on hieman yli 20 000 (2008).

Isernia on joutunut maanjäristyksen ja pommitusten aikana 2 World War II, mutta vielä paljon vanhan kaupungin eheitä nähtävyyksiä, kuten Fontana Fraterna. Fontana Fraterna on suihkulähde rakennettu 1200-luvulla ja koostuu osittain edelleen Rooman rakennuksia. Jotain, joka olisi myös nähtävä on La Pineta on suuri arkeologista aluetta, jossa luut ja työkalut kivestä.

Napoli Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 100 km etelään Isernia.