Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Torino

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Torino sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Torino miniopas

Autovuokraamo Torino

Autonvuokraus Torino

Torinon kaupunki 120 km lounaaseen Milano , että jalka Alppien.Torino on neljänneksi suurin kaupunki Italiassa , ja on pääoman Piemonten alueen.On 865000 asukkaan kaupunki itse, kun taas lähiöissä Torinon väestöstä on 1,5 miljoonaa.

Torino tunnetaan järjestäjänä talviolympialaiset vuonna 2006. Sen nimi tulee kelttien sanasta, joka tarkoittaa Tau vuoristossa.Torino on tunnettu autojen tuotantoon. Fiat ja Lancia autoja täällä. Torino on myös automuseo, Museo dell ’Automobile, joka on kokoelma yli 170 autoa. Se sisältää kaiken 1800 Formula 1-autot uudempaan urheiluautoja.   Täällä on myös vahvoja viinejä vermutti. Torinon Egyptin museo pidetään yhtenä tärkeimmistä. Tuomiokirkko 1498 huone tuntui Torinon käärinliina.Kaupungissa on myös useita hienoja palatseja kuten Palazzo Madama ja Palazzo Reale kongesottet lisäksi elokuva museo ja useita gallerioita.

Torino Aeroporto sijaitsee 15 kilometrin päässä keskustasta Caselle.

Suomi