Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Torino

Oletko aikeissa matkustaa Torinoon? Tiesitkö, että autonvuokraus kaupungissa tekee lomastasi mielekkäämmän? Vuokraaminen on helppoa, sillä kaupungissa on useita kohtuuhintaisia autovuokraamoita. Lentokentällä ja sen läheisyydessä on lukuisia vuokraamoita, ja useiden yritysten verkkosivujen kautta mieleisen auton varaaminen etukäteen on helppoa. 

Opas Torinoon

Autovuokraamo Torino
Autonvuokraus Torino

Pohjois-Italiassa sijaitseva Torino on kuuluisa Fiat-autoista, Torinon käärinliinasta ja suklaasta. Torinosta löytyy myös yksi maailman parhaimmista Egyptin taideaarteiden museoista, barokkikahviloita, ensimmäinen Eataly-markkinapaikka ja Savoy-suvun palatsi. Kaupunki on Piemonten alueen pääkaupunki ja samalla myös alueen suurin kaupunki. Torino oli myös maan ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1861–1865. Se on Pohjois-Italian kulttuurin ja kaupan tärkein keskus. Torinossa on 870 000 asukasta, ja se on yksi maan väkirikkaimmista kaupungeista. 

Euroopan upeimpiin kaupunkeihin lukeutuva Torino sijaitsee Po-joen varrella, vastapäätä Susan laaksoa. Sitä reunustavat Superga-kukkulat ja Länsi-Alpit. Kaupunkia voidaan pitää Italian urheilun pääkaupunkina, sillä se on jalkapallon ykkösdivisioonassa pelaavien Torinon ja Juventuksen kotikaupunki. Kaupunki muistetaan vuoden 2006 talviolympialaisten isäntänä ja sen pinta-ala on 130 neliökilometriä. Torino tunnetaan myös Johannes Kastajan juhlallisuuksista, jotka ajoittuvat yleensä kesäkuun 24. päivän tienoille. 

Torino on monien tunnettujen vaikuttajien, kuten Cavourin, syntymäpaikka. Merkkimiehillä on ollut tärkeä rooli Italian yhdistämisessä, ja siitä syystä kaupunkia kutsutaankin usein Italian vapauden kehdoksi. Torino lukeutuu maailman bruttokansantuotteen perusteella 78. rikkaimmaksi kaupungiksi 58 miljardin dollarin BKT-arvollaan ja Italiassa se sijoittuu kolmanneksi heti Milanon ja Rooman jälkeen. Torino sijoittuu maailman 250 suosituimman matkailukohteen joukkoon ja se on Italian kymmeneksi suosituin kohde lukuisten nähtävyyksiensä ansiosta. Kaupungin rikas historia, kulttuurikohteet, lukuisat ravintolat, oopperatalot, kirkot, taidegalleriat, puistoalueet, pizzeriat ja museot ovat hyviä syitä saapua Torinoon. 

Torino tunnetaan myös barokki-, neoklassis-, renessanssi-, rokokoo- ja Art nouveau -arkkitehtuuristaan. Alueen ilmasto on miellyttävä matkailijoita ajatellen. Kylmin kuukausi kaupungissa on tammikuu, jolloin keskilämpötila on noin +6 astetta ja alin lämpötila nollan tienoilla. Lämpimin kuukausi on heinäkuu, jolloin keskilämpötila lähentelee +28 astetta ja alin lämpötila +17 astetta. Torinossa herkutellaan maukkailla Piemonten alueen erikoisuuksilla ja tietenkin erinomaisella kahvilla. Tunnettuja erikoisuuksia ovat esimerkiksi tryffelit ja monet muut suussa sulavat, ylelliset ruokalajit, kuten ”Bagna Cauda”, ”Fritto misto alla Piemontese” sekä ”Agnolotti”. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Alueella on useita kauniita ja mielenkiintoisia kohteita, joihin on helppo ajaa vuokra-autolla. Ensin kannattaa tutustua ”Palazzo Realeen”, joka on Torinon kuninkaallinen palatsi. Kyseessä on upea rakennus, joka on peräisin 1500-luvulta ja sijaitsee Piazza Castellolla. Arvioitu ajomatka lentoasemalta kuninkaalliselle palatsille on 6,8 kilometriä pitkin ”Viale Enrico Forlaninia” ja matka kestää noin 26 minuuttia. Reitti esimerkiksi ”Azzuri d’Italian” kautta kestää hieman kauemmin. 

”Mole Antonelliana” kuuluu Torinon kävijöiden suosikkilistalle. Rakennus on kaupungin symboli suurina suippoine basilikoineen, sen tornien kurkottaessa kaupungin yläpuolelle. Mole Antonelliana oli alun perin juutalainen synagoga, mutta toimii nykyisin kansallisen elokuvataiteen museona. Se on maailman korkein museorakennus. Matkaa lentoasemalta on museolle 160,1 kilometriä pitkin A4-tietä ja matka taittuu autolla kahdessa tunnissa ja viidessä minuutissa. Valittaessa reitti A7-tien tai E70:n kautta, kestää matka kauemmin. 

Kaupunkiin saapuvan matkailijan ei tule ohittaa Egyptin taideaarteiden ”Museo Egizioa”, joka sijaitsee Piazza Castellon ja Piazza San Carlon välissä. Museo on omistettu Egyptin historialle ja arkeologialle, ja sen kokoelmiin kuuluu lukuisia näyttelyitä ja esineistöä. Matkaa museoon on 160,6 kilometriä pitkin A4-tietä, ja matka kestää kaksi tuntia kolme minuuttia autolla. Reitti on pidempi teiden A7 ja E70 kautta. Muita Torinon alueen suositeltuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Torinon käärinliina, ”Porta Palatina”, ”Basilica di Superga”, ”Accademia Del Panino”, ”Caffeteria Pino”, ”Borgo Medioevale” ja ”Parco del Valentino”. 

Lentoasemat

Kaupungin läheisyydessä on kaksi lentoasemaa. Toinen niistä on Casellen (TRN) lentoasema, jota kutsutaan myös Torinon lentoasemaksi. Se sijaitsee Caselle Torinesessa, 16 kilometriä kaupungista luoteeseen. Toisinaan lentoasemaa kutsutaan myös Pertinin lentoasemaksi, sillä se on nimetty Italian entisen presidentin Sandro Pertinin mukaan. Lentoasema lukeutuu Italian kiireisimpiin ja se palvelee pääasiallisesti Pohjois-Italian Piemontin seutua. Lentoasemalla on pinta-alaa 57 000 neliömetriä. Lentoasemalla on yksi kiitorata, kolme terminaalia ja silta. Se on Alitalian ja halpalentoyhtiöinä tunnettujen Vuelingin ja Ryanairin tärkeimpiä lentokohteita. 

Torinon lentokentältä on helppo löytää autovuokraamoita, joihin lukeutuvat Budget, Sixt, Thrifty, Ennemme Snc, Hertz, Easy Car S P A, Avis, Firefly, Goldcar, Rhodium ja monia muita. Autovuokraamojen kategorioista asiakkaiden on mahdollista valita eri autoluokkien, kuten Economy, SUV, Luxus ja avoauto väliltä. 

Toinen Torinon läheisyydessä olevista lentoasemista on nimeltään Cuneo Levaldigi (CUF). Cuneon kansainvälinen lentoasema sijaitsee Cuneossa ja se palvelee pääasiallisesti Cuneon ja Torinon aluetta. Lentoasema on Piemonten alueen toiseksi suurin Torinon lentoaseman jälkeen. Cuneosta pääsee kätevästi Torinoon AEROBUS-kuljetuksella. Autovuokraamoista lentoasemalta löytyy ainoastaan Hertz. Bluerental, NCC Savigliano ovat myös saatavilla. Lentoaseman vuokraamon autotyypeistä on mahdollista valita esimerkiksi Luxus, Economy, avoauto, Compact ja Mini. 

Liikenne

Torinon tieverkosto luokitellaan kuuluvaksi Italian parhaimpien joukkoon, ja autolla liikkuminen kaupungissa on miellyttävää. Kaupungissa on ruuhkaista aamuisin ja iltaisin, sillä Torino on yksi Italian tärkeimmistä kaupungeista ja siellä asuu ahkeraa ja yritteliästä väkeä. Nautinnollisia ajohetkiä kaipaavien on paras pysytellä pois moottoriteiltä ruuhka-aikoina maanantaista perjantaihin kello 06–10 ja 16–18 välisinä aikoina. 

Autoilijoiden tulee seurata alueellisia liikennesääntöjä, joihin kuuluu esimerkiksi turvavyöpakko sekä kuljettajalle että matkustajille. Nopeusrajoitukset Torinon Autostrada- moottoriteillä ovat 130 kilometriä tunnissa, kaupunkialueella 50 kilometriä tunnissa ja 90 tai 110 kilometriä tunnissa taajama-alueilla. Ole tarkkana, ettet ylitä kaupunkia autolla tutkiessasi nopeusrajoituksia. Kaupungissa on tarjolla useita parkkipalveluita, kuten Garage Autopalazzo Srl ja Parking Turin. Tarjolla oleviin pysäköintimahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa lyhyt- ja pitkäkestoinen parkkeeraus sekä päivittäinen parkkeeraus.