Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Gorizia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gorizia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gorizia miniopas

Autovuokraamo Gorizia

Autonvuokraus Gorizia

Gorizia on pääkaupunki maakunnassa Gorizia kuuluvan alueen Friuli-Venetsia Giuila sijaitsee sen jalka on Alpeilla. Alue sijaitsee Koillis- Italiassa rajalla Slovenia ja sisin lahden Adrianmeren.Gorizia sijaitsee alueen kaakkoiskulmassa ja ulottuu pitkin Slovenian rajalla Isonzo-joen länsipuolella kaupungin ja rajan itäpuolella. On lähes 150 km Venetsiasta lounaaseen, ja väestö Gorizian arvioidaan olevan noin. 35000 (2009).

Gorizia on rakennettu 1000-luvulla, mutta monet historialliset rakennukset tuhoutuivat 1 ja 2 World War II, kuten katedraali. Kirkko oli rakennettu 1200-luvulla, mutta vain osa alkuperäisen rakennuksen selvisi 1 World War II. Maamerkki on keskiaikainen linna, joka sijaitsee muinaisten muurien ja ulottuu aina 1200-luvulla. Kun 2 World War II kaupunki jaettiin kahtia ja antaa vastaavasti, Italia ja Slovenia.

Friuli Venetsia Giulia Airport kutsutaan myös Triesten lentokenttä sijaitsee noin 30 km etelään Gorizian.

Suomi