Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lamezia Terme

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lamezia Terme sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lamezia Terme miniopas

Autovuokraamo Lamezia Terme

Autonvuokraus Lamezia Terme

Lamezia Terme on kaupunki Calabria Etelä-Italiassa .Kaupunki sijaitsee rannikolla ja se on suurin kaupunki alalla, joka ulottuu Salerno Reggio Calabrian .Tøger yhdistää kaupungin Napolin ja Reggio.

Calabrian alue on tunnettu mausteinen ruoka. Lamezia Terme kaupunki perustettiin vuonna 1968 ja se koostuu entisten kuntien Nicastro, Lamezia Sambiase ja Sant’Eufemia. Nicastro historia juontaa juurensa 900-luvulla, kun oli Calabrian osa Bysantin valtakunnan. Täällä oli iso benediktiiniläisluostari St. Eufemia, joka on perustettu vuonna 1062. Sambiase oli kuuluisa roomalainen kylpylä, ja oli matkailukohde. Vierailijat voivat nähdä rauniot linnan 1000-luvulla, vierailu økomuseum vuonna Sambiase tai raunioiden luostari Santa Maria di Corazzo vuodesta 1060 Täältä voit mennä johonkin Dino saaren luolat, Blu Grotto.

Lamezia Terme International Airport on noin. kymmenen km ulkopuolella Lamezia Terme.

Suomi