Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lamezia Terme

Suunnitteletko vierailua Lamezia Termeen lähiaikoina? Sinun pitäisi harkita auton vuokraamista, sillä se tarjoaa sinulle vapauden tutustua kaupunkiin helposti. Samalla saat kaupunkia kierrellessäsi olla aivan rauhassa, mikä on erityisen mukavaa, kun matkaseurana on perhettä tai ystäviä. Sinulla on mahdollisuus valita useiden autovuokraamojen joukosta. Monilla autovuokraamoilla on toimipisteet lentoasemalla, joten saat palvelua heti perille päästyäsi. 

Lamezia Terme -opas

Autovuokraamo Lamezia Terme
Autonvuokraus Lamezia Terme

Lamezia Terme on italiainen kaupunki ja kunta, jossa on yli 70 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Calabrian alueella, ja sen naapurikuntia ovat Conflenti ja Martirano Lombardo pohjoisessa, Maida, Curinga ja San Pietro a Maida etelässä, Falerna ja Gizzeria luoteessa sekä Feroleto Antico idässä. Lamezia Terme on kolmen entisen kunnan (Nicastro, Sambiase ja Sant’Eufemia Lamezia) liitos, jonka ansiosta sen talouskasvu on erinomaisella tasolla. Liitoksen myötä myös erilaisten kulttuurien yhdistymistä toisiinsa on havaittavissa. 

Vaikka tämä kaupunki onkin suhteellisen nuori, se on onnistunut saamaan itsensä lyhyessä ajassa parrasvaloihin niin Italiassa kuin ulkomaillakin. Kaupunki on panostanut vahvasti sekä majoitukseen että turistien palveluihin, joihin lukeutuu matkailijoita palveleva lentokenttä. Kaupunki on myös liiketoiminnan keskus, jossa on edustettuna monta eri toimialaa. Lisäksi kaupunki on kuuluisa siitä, että se on kuuluisien henkilöiden, kuten jalkapalloilija Felice Natalinon ja filosofi Francesco Fiorentinon, kotikaupunki. Lamezia Termessä kulttuurilla on vahva vaikutus, ja se käsittää useita eri ihmisten aikaansaannoksia. Joitakin näistä kulttuurialoista ovat: 

  • Mausteinen ruokakulttuuri 
  • Museot 
  • Musiikki – Tropea Blues Festival ja Roccella Jazz Festival 

Vahvan kulttuurielämän lisäksi Lamezia Terme tarjoaa myös monia mielenkiintoisia vierailukohteita, ja ellet ole vielä valinnut omia kohteitasi, voisit harkita joitakin meidän ehdotuksistamme. Ensimmäinen kohde listallamme on Norman Swabian linna. Tämä linna sijaitsee San Teodoron vuorella, ja sen ovat rakentaneet 800-luvun tienoilla bysanttilaiset, jotka aloittivat myös Nicastron kaupungin rakentamisen. Linna rakennettiin alun perin Nicastroa varten, mutta Nicastron liityttyä Lamezia Termeen, on linnakin nykyään osa Lamezia Termen kaupunkia. 

Toinen hyvä kohde on Silan kansallispuisto. Se on paratiisi, jonka muodostavat tiheät havumetsät, tekojärvet, loputtomat niittyalueet värikkäine kukkineen sekä harvinaiset eläimet. Siellä pääset harrastamaan esimerkiksi ratsastusta, kiipeilyä, maastopyöräilyä tai kalastusta ja jopa poimimaan sieniä. Voit myös lepuuttaa silmiäsi Jättiläisten metsässä, joka on ryhmä todella vanhoja ja pitkärunkoisia havupuita. Jos sinulla on enemmänkin aikaa paikkaan tutustumiselle, voit käydä Tropeassa, hyvin suositussa paratiisissa, joka sopii erinomaisesti romanttisille treffeille. 

Tutustu seutuun vuokra-autolla

Kun olet menestyksekkäästi vuokrannut auton, on seuraava vaihe tutkimusmatkan aloittaminen. Voit päättää vierailla Viale Stazionessa, joka on 29,5 kilometriä Lamezia Termestä koilliseen. Kylässä on paljon arkeologisia kohteita, joissa riittää katseltavaa turisteille. Toinen vierailun arvoinen kohde on Catanzaro, joka on urbaani keskus täynnä liike-elämää ja sosiaalisia aktiviteetteja ja johon voidaan lukea mukaan myös Soveraton ja Sellia Marinan rannikkokaupungit. Catanzarossa on paljon kiinnostavaa nähtävää, kuten 1400-luvulta peräisin olevat normannilinna Palazzo de’ Nobilin säilyneet osat, joissa toimii nykyään kaupungintalo. 

Sinun kannattaa harkita myös vierailua Cosenzaan. Siellä toimii Cosentin akatemia, joka on yksi Italian vanhimmista kirjallisuuden ja filosofian akatemioista. Kaupungilla on vahva kulttuuriperimä, mikä näkyy niin museoissa, teattereissa, kirjastoissa kuin koulutuksessakin. Cosenza sijaitsee 71,9 kilometriä Lamezia Termestä pohjoiseen, ja siellä on useita nähtävyyksiä, kuten tuomiokirkko, joka rakennettiin ensi kerran 1000-luvulla, Spirito Santo, jonka sisätiloissa on useita 1700-luvulta peräisin olevia maalauksia, ja ulkoilmamuseo, jossa on suuri kokoelma moderneja veistoksia. 

Sovereto on myös tutustumisen arvoinen kaupunki. Sitä pidetään asukasta kohden laskettuna vauraimpana kaupunkina koko Calabrian alueella, ja ympäri maailmaa tulevien turistien kiinnostus kaupunkia kohtaan on kasvanut vuodesta 2015 lähtien. Kaupunki sijaitsee 57 kilometriä kaakkoon Lamezia Termestä. Siellä on monia eksoottisia nähtävyyksiä, joita ovat muun muassa Lungomare di Soveratio ja Velico Soverato, joka on eksoottinen ranta rentoutumiselle. 

Vibo Valentia on myös upea paikka, jonne vuokra-autolla voi suunnata. Tämä kaupunki sijaitsee 44 kilometriä Lamezia Termestä lounaaseen. Tässä kaupungissa peruselinkeinoja ovat maatalous, kauppa ja turismi. Se on erinomainen paikka ostaa tuoreita maatilan tuotteita ja muita ainutlaatuisia materiaaleja. Kaupungissa toimivat myös monet tehtaat, joihin kuuluu myös Maieraton tonnikala-alue. Useimmat turistit vierailevat Vibo Valentiassa nähdäkseen kuuluisia paikkoja, kuten Tropean, Ricadin ja Pizzon. Merkittävän panoksensa kaupungin talouskasvuun antaa myös Vibo Marinan satama. 

Lentokentät

Lamezia Termeen voi matkustaa usean eri lentokentän kautta, ja merkittävin niistä on Lamezia Termen kansainvälinen lentoasema, joka on Calabrian tärkein kenttä. Lentokenttä avattiin palvelemaan matkailijoita kesäkuussa 1976. Monet matkustavat tämän kentän kautta Milanoon, Torontoon ja Wieniin. Lisäksi kentällä on monia autovuokraamoita, joiden palveluja voit hyödyntää. Niitä ovat muun muassa Firefly, TravelCar ja Avis. 

Toinen Lamezia Termen lähellä sijaitseva lentoasema on Catania Fontanarossa. Toisinaan kentästä käytetään myös nimeä Vincenzo Bellini Airport. Se on Italian viidenneksi vilkkain lentokenttä. Lentokentän kävijäennätys on vuodelta 2018, jolloin kenttä palveli yli yhdeksää miljoonaa matkustajaa. Suuret lentoyhtiöt, kuten Lufthansa ja KLM, tarjoavat palveluja tällä kentällä, ja noiden yhtiöiden koneilla pääsee matkustamaan esimerkiksi Roomaan, Müncheniin, Amsterdamiin ja Berliiniin. Lentokentällä toimii myös useita autovuokraamoja, kuten Sixt, Hertz ja Maggiore. 

Napolin kansainvälinen lentokenttä on myös lähellä Lamezia Termeä. Vaikka tällä kentällä on vain yksi terminaali, se palveli ennätysvuonnaan 2018 yli 9 miljoonaa matkustajaa, mikä tarkoitti 15,8 prosentin nousua edelliseen vuoteen verrattuna. Tältä kentältä lennetään usein esimerkiksi Bukarestiin, Wieniin ja Brysseliin. Myös Finnair lentää suoria lentoja Helsingistä tälle kentälle toukokuusta lokakuuhun. Kuten kaikilla suurilla lentokentillä, myös täällä on tarjolla useiden autovuokraamojen, kuten Noleggiaren, Fireflyn ja Avis Autonoleggio S.P.A:n palveluja. 

Liikenne 

Lamezia Terme toimii Catanzaron alueen merkittävänä liikenteen solmukohtana. Kaupungissa on kattava tieverkko, jonka ansiosta yhdistyvät niin lähialueet kuin monet läheiset kaupungitkin. Teiden kunnosta huolehditaan, ja niillä on hyvä ajaa. On tärkeää huomata, että nopeusrajoitus kaupunkialueilla on 50 km/h, kun taas valtateillä se on 130 km/h. Huomioi myös, että alle 12-vuotiaat lapset eivät saa matkustaa etupenkillä. 

Lamezia Terme sijaitsee keskellä monia reittejä ympäri maakuntaa. Yksi esimerkki näistä reiteistä on tie Contrada Rotolin ja Soveria Mannellin välillä. Se on puolet lyhyempi kuin moottoritie E45:n kautta ajaminen. Ajaminen kaupungissa on suhteellisen helppoa, vaikka keskustan kadut ovat usein kapeita, mutkaisia ja tukossa. Älä myöskään luota liika GPS-laitteeseen, koska on tavallista, että kahdella kaupungin eri alueella on sama nimi. 

Lamezia Termessä on monia parkkimahdollisuuksia ympäri kaupunkia. Jos olet lähellä Cimitero di Nicastroa tai Lidliä, voit käyttää Parcheggiallan parkkialuetta, joka on suhteellisen suuri ja kohtuuhintainen parkkialue. Mikäli olet lähellä Stampa Sudia, Ecospinaa tai Bank Sistemiä, paras valinta on Fly Parking Lamezia, joka on avoinna päivittäin kello 6-24. He tarjoavat myös ilmaisen kuljetuksen Lamezia Termen lentokentältä Lamezia Termen asemalle.