Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Milano Malpensa Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Milano Malpensa Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Milano Malpensa Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Milano Malpensa Lentokenttä
Autonvuokraus Milano Malpensa Lentokenttä

Milano Malpensa Airport (MPX) sijaitsee noin 40 km päässä Milanosta ja on suurin kolmesta lentoasemien lähellä Milanoa.On mahdollista päästä ja päässä lentokentältä junalla ja bussilla. On noin 14 eri autovuokraamo lentoasemalla, kuten Avis, Europcar, Budget, Hertz ja Maggiore.

Vuonna 2007 23.800.000 matkustajia kävi Milanon Malpensan lentokentälle.Se on kaksi terminaalia, jotka ovat suhteellisen kaukana toisistaan (Malpensa T1-ja T2 Malpensan Länsi-North). T1 käytetään säännöllisiä lentoja kun T2: n charter-retkiä ja matkustaa edullisesti. Joka kaksikymmentä minuuttia on bussikuljetus terminaalista toiseen. Se on tärkein perusta, muun muassa Air Italia, Air One ja EasyJet.

Se on hyvä valinta niin italialaisen muodin kauppoja ja kahviloita, baareja ja ravintoloita, Milanon Malpensan lentokenttä, mutta hintataso tiedetään suhteellisen korkea.Niistä tilat on internet, business center, terveyskeskus ja pankit. Lähin hotelli, Hotel Villa Malpensa sijaitsee 500 metrin päässä lentokentältä.