Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Milano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Milano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Milano miniopas

Autovuokraamo Milano

Autonvuokraus Milano

Milan on kyse. 500 km luoteeseen Rooman välillä jokien Ticino ja Adda.Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Lombardian alueella, 120 metriä merenpinnan yläpuolella. Milan on 1,26 miljoonaa asukasta kaupungin keskustassa, 3,8 miljoonaa lähiöissä.

Milano tunnetaan ennen kaikkea siitä, että yksi maailman suurimmista muoti kaupungeista, Lontooseen ja Pariisiin .Se on mekka ostajat. Kaupunki on myös taloudellinen keskus, keskusta kulttuurin ja koulutuksen. On olemassa lukuisia kirkkoja, museoita, gallerioita ja yksi maailman suurimmista oopperatalo, Teatro alla Scala (1776-1978), ja sen 3600 paikkaa. Pincoteca di Brera on yksi Italian tärkeimmistä taidekokoelmia. Milanossa voi tutustua myös Castello Sforzescon joka oli tärkein paikka on tuoli, sekä useita museoita ja kokoelmia. Milan on oma Leonardo da Vinci-museo. Duomo on kolmanneksi suurin Euroopassa, ja sinne mahtuu 40000 ihmistä.

Lentokentät Linaten lentokenttä on kymmenen kilometriä itään, kun taas Malpensan Aeroporto sijaitsee 45 km luoteeseen.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta useilla paikkakunnilla Milanossa, kuten Milanon lentokentälle. Koska hinnat ovat suhteessa monista autonvuokraus tarjoajat saat takuuvarmasti edulliseen hintaan. Tilaa mahdollisimman pian ja mahdollisimman halpa hinta.

Suomi