Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Milano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Milano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Milano miniopas

Autovuokraamo Milano
Autonvuokraus Milano

Tarvitseeko sinun vuokrata auto Milanossa? Oletpa sitten loma- tai liikematkalla, auton vuokraaminen on käytännöllinen vaihtoehto, sillä se antaa sinulle vapauden itsenäiseen liikkumiseen ilman tarvetta turvautua julkiseen liikenteeseen. Tällä tavoin voit myös tutustua entistä useampiin paikkoihin ja tehdä päivämatkoja erilaisiin ihaniin kohteisiin Pohjois-Italiassa. Auton vuokraaminen hyvissä ajoin on suositeltavaa. Hintoja vertailemalla voit säästää rahaa. 

Yleistietoja Milanosta

Milano sijaitsee Italiassa, noin 500 kilometriä pohjoiseen maan pääkaupungista Roomasta Ticino- ja Adda-nimisten jokien välissä. Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Lombaridan maakunnassa 120 metriä merenpinnan yläpuolella. Milanon väkiluku on 1,26 miljoonaa – tai 3,8 miljoonaa, mikäli myös esikaupunkialueet huomioidaan. 

Milano tunnetaan ensisijaisesti yhtenä maailmaan muotipääkaupungeista yhdessä Lontoon ja Pariisin kanssa, ja kaupunki onkin shoppailun ystäville todellinen paratiisi. Milano on kuitenkin myös keskus sekä liike-elämälle, kulttuurille että koulutukselle. Tästä kaupungista löydät lukemattomia kirkkoja, museoita sekä gallerioita. Palazzo Brerassa sijaitseva Pinacoteca di Brera on eräs Italian merkittävimmistä taidekokoelmista. Voit vierailla myös Castello Sforzescossa, joka toimi ennen kaupungin johtajien tukikohtana ja josta löydät tänä päivänä useita museoita sekä taidekokoelmia. Milano on myös erään maailman suurimman oopperatalon eli Teatro alla Scalan koti. Scalaan mahtuu 3 600 katsojaa, ja se rakennettiin vuosina 1776–78. Milanon katedraali Duomo di Milano on Euroopan kolmanneksi suurin kirkko 40 000 paikan kapasiteetillaan. 

Linaten lentoasema sijaitsee Milanosta 10 kilometriä itään ja Malpensan lentoasema 50 kilometriä luoteeseen. 

Tarjoamme autonvuokrausta lukuisissa paikoissa Milanossa lentokentät mukaanlukien. Lukuisien eri autovuokraamojen listahintoja vertaillaan, joten edullinen hinta on aina taattu. Varaa vuokra-autosi mahdollisimman varhain, jotta saat sen parhaalla mahdollisella hinnalla. 

Lentoasemat

Milanosta löytyy useita kansainvälisiä lentoasemia, joista suurin on Malpensan lentoasema (MXP). Malpensa sijaitsee 50 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta ja koostuu kahdesta terminaalirakennuksesta. Terminaalista 1 löydät useita autovuokraamoja, kuten Aviksen, Auto Europan, Locauto Rentin, Budgetin, Hertzin, Maggioren, Sixtin, Thriftyn sekä Goldcarin. 

Pienempi lentokenttä, Milano Linate Airport (LIN), sijaitsee noin 10 kilometriä itään kaupungin keskustasta, ja sieltä lähtee pääosin Italian sisäisiä lentoja sekä lentoja muutamiin eri kohteisiin Euroopassa. Lentokentältä löytyy yksi terminaali, josta löydät autovuokraamot Auto Europan, Aviksen, Budgetin, Europcarin, Hertzin sekä Thriftyn. 

Liikenne

Milano on tärkeä liikenteen solmukohta koko Pohjois-Italialle, ja kaupungin ympärillä oleva tieverkko on laaja. Ajaminen Milanon keskustassa voi olla erittäin stressaavaa raskaan liikenteen ja erittäin aggressiivisen ajotavan takia. Lisäksi vapaan parkkipaikan löytäminen voi olla vaikeaa keskustassa, ja joillakin kaupungin alueilla autot ovat kiellettyjä. 

Vuokra-autoa suositellaan kuitenkin aina, kun ajat kaupungin keskustan ulkopuolella, koska sen avulla voit tehdä sekä lyhyempiä että pidempiä retkiä. Tiet ovat hyväkuntoisia, ja vuokra-autojen hinnat ovat suhteellisen matalia. 

Vinkkejä autolla ajamiseen

Lähimmät kaupungit ovat Torino (42 km päässä), Genova (144 km päässä) sekä Verona (179 km päässä). 

Jos haluat löytää uimarantoja Välimeren rannikolla, voit ajaa 1 h 40 min matkan etelään Genovan, Italian pääsatamakaupungin, suuntaan. Se sijaitsee kapealla ja mäkisellä alueella meren ja Apenniinien välillä, ja sieltä löydät useita nähtävyyksiä, kuten autottoman vanhan kaupungin kapeine katuineen ja kujineen. Täältä löydät myös San Lorenzon katedraalin, alun perin vuodelta 1118, sekä useita taidegallerioita ja taidemuseo Palazzo Biancon. Jos matkustat Genovaan lasten kanssa, vierailu kaupungin akvaariossa on suositeltava, ja muutaman kilometrin päässä itään kaupungin keskustasta löydät myös useita julkisia rantoja. 

Vuokra-autolla ajaminen Gardajärvelle, joka on 135 kilometriä itään Milanosta, on myös suosittu vaihtoehto. Gardajärvi on Italian suurin järvi ja suosittu turistien lomapaikka. Se tarjoaa upeita rantoja, uima- ja vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailua ja purjehdusta. 

1300-luvulla rakennetun kaupunginmuurin ympäröimä Nazisen kaupunki on Gardajärven itäpuolella, 151 kilometriä Milanosta itään. Löydät kaupungista 1100-luvulta peräisin olevan San Nicolon kirkon, ja aivan kaupungin kaakkoispuolella sijaitsee Parco Natura Viva & Zoo. Osa alueesta on safaripuistoa, jonka läpi pääsee ajamaan ja näkemään eksoottisia eläimiä läheltä.