Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lanciano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lanciano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lanciano miniopas

Autovuokraamo Lanciano
Autonvuokraus Lanciano

Lanciano sijaitsee eteläosassa Italian ja kuuluu Chietin maakunta, joka sijaitsee Abruzzon alueella.Alue sijaitsee maan itärannikolla ja rajojen Adrianmeren Lanciano on löytää keskellä välillä Pohjois-ja Etelä rajalla alueella. Se on noin. 10 km rannikkoa ja noin 40 km ja maakunnan pääkaupunkiin Chieti. Vuonna 2008 väkiluku Lanciano vain yli 35 000

Lanciano on laajalti tunnettu paikka, jossa väitetään ensimmäinen eukaristinen ihme tapahtui. Legendan mukaan leipä ja viini ovat muuntuneet Jeesuksen verta ja lihaa aikana ehtoollisen kirkko San Fransesco ja 8. luvulla. Kirkko on nyt korvattu joka on rakennettu vuonna 1258, on mahdollista nähdä jäänteitä ihme, että on säästynyt noin. 1300 vuotta. Muuten kaupunki tarjoaa useita historiallisia kirkkoja ja osia seinä ja kaupungin portti on 1000-luvulla.

Abruzzo International Airport on noin. 40 km kaupungin ulkopuolella.