Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Firenze

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Firenze sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Firenze miniopas

Autovuokraamo Firenze

Autonvuokraus Firenze

Firenze on kaupunki molemmin puolin Arno-joen eteläpuolella Bolognan .Firenze on kahdeksanneksi suurin kaupunki Toscanassa, sen 365000 asukasta (2009).

Florence on kuuluisa upeasta taidekokoelmia ja kauniita historiallisia rakennuksia. Kaupungin pidetään yhtenä maailman johtavista kulttuuripääkaupunkien ja matkailukohteisiin. Kuuluisa taidemuseo Palazzo degli Uffizi on upea kokoelma renessanssin maalauksia ja veistoksia, ja on monien mielestä yksi maailman tunnetuimmista taidemuseoista.   Myös jonot päästä. Accademia gallerian maalauksia Michelangelo. Vuonna museon historiasta Galileo Galilein väline oli näyttely, sekä yhden miehen sormet. Florence on vilkas elämä edessä Palazzo Vecchio.   Vuonna Pitti on kokoelma Medici-suvun taidekokoelma. Vuonna puutarhassa takana Boboli, se on mukava kävely alueella.   Florence on hyvä lähtökohta retkiä Toscanan.

Amerigo Vespucci International Airport , jota kutsutaan myös Peretoila seitsemän kilometrin päässä Firenze.

Suomi