Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Firenze

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Firenze sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Firenze miniopas

Autovuokraamo Firenze
Autonvuokraus Firenze

Tarvitsetko vuokra-autoa Firenzessä? Ehkäpä haluaisit varata vuokra-autosi ennakkoon, jotta se olisi valmiina odottamassa sinua, kun saavut lentokentälle? Valittavanasi on usean tyyppisiä autoja. Muistathan varata vuokra-autosi hyvissä ajoin etukäteen, sillä edullisimmat autot menevät usein ensimmäisenä. Vertaamalla useiden eri vuokraamoiden hintoja Firenzessä varmistat, että saat parhaan tarjouksen ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. 

Yleistä tietoa Firenzestä

Firenze on Pohjois-Italian Toscanan maakunnan pääkaupunki, jossa on yli 380 000 asukasta. Toscana on tunnettu kauniista maisemistaan, viinitarhoistaan, oliivipuistaan ja männyistään. Firenze sijaitsee maan keskiosassa Arno-joen varrella, ja sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. 

Kaupunki on kuuluisa taidekokoelmista, historiallisista monumenteista ja myöhäisen keskiajan arkkitehtuurista. Historiallinen keskusta on kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Tunnettuja maamerkkejä ovat vuonna 1436 valmistunut katedraali Santa Maria del Fiore ja sen vaikuttava kellotapuli sekä kaupungintalo Palazzo Vecchio 1200–1500-luvuilta. Maailmankuulussa taidemuseossa Galleria Degli Uffizissa voit ihailla muun muassa Leonardo da Vincin, Michelangelon, Rembrantin ja Rafaelin töitä. 

Vanha silta ”Ponte Vecchio” kuuluisine kultasepänliikkeineen on myös yksi kaupungin suosituista nähtävyyksistä. Firenze tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet shoppailuun sekä paljon kahviloita ja vilkkaan yöelämän. 

Lentokenttä

Lähin suuri kansainvälinen lentokenttä on Pisa Airport (PSA), joka sijaitsee 82 kilometriä Firenzen länsipuolella. Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, kuten Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Locauto ja Goldcar. 

Liikenne

Italiassa on hyvin kehittynyt tieverkosto, ja moottoritiet yhdistävät useimpia kaupunkeja. Moottoritiet ovat pääosin hyvälaatuisia, ja italiaksi niistä käytetään nimeä ”Autostrada”. Monet moottoriteistä ovat maksullisia. Huolimatta Italian pääosin hyväkuntoisista teistä, voivat jotkin maalaistiet olla kapeita ja mutkaisia. 

Nopeusrajoitukset Italiassa ovat kaupunkialueilla ja taajamissa 50 km/h, valtateillä 90 km/h ja moottoriteillä 100–130 km/h. 

Italiassa on promillerajana 0,5 mg alkoholia veressä, joka on sama kuin Suomessa

Firenzen kaupunki on kieltänyt autoilla ajon historiallisessa ”Centro Storico” -keskustassa, ellei sinulla ole erityislupaa hankittuna etukäteen. Kietoa kutsutaan ”Zone Traffico Limitatoksi” (ZTL), ja rajoitus on yleensä voimassa klo 9–18. Alueilla on valvontakameroita ottamassa kuvia siellä ajavista autoista. 

Mikäli vuokraat auton Firenzestä ja aiot majoittua vanhan kaupungin alueella hotellissa, on suositeltavaa ottaa hotelliin yhteyttä ennen saapumista, jotta saat tuulilasille asetettavan ajoluvan alueelle. Ilman ajolupaa sinua voidaan sakottaa. Sakko lähetetään kotiosoitteeseesi autovuokrafirman kautta. 

Kohdevinkkejä

Kuumana kesäpäivänä voi olla virkistävä idea lähteä kylpyläkaupunki Viareggioon, joka sijaitsee 102 kilometrin päässä Firenzestä luoteeseen. Sieltä löydät yli kilometrin mittaisen hiekkarannan, josta voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Viareggiossa on viehättävä rantakatu sekä kahviloita ja ravintoloita. 

Auton vuokraaminen Firenzessä on kätevä tapa tehdä päiväretkiä alueelle. Alueella on myös paljon ihastuttavia pieniä kaupunkeja. Maailmankuulu Pisan kalteva torni on 86 kilometrin päässä. Voit myös vierailla suositussa keskiaikaisessa Luccan kaupungissa, jonne on matkaa 74 kilometriä. Kaupungit Siena ja Volterra ovat myös käymisen arvoisia kohteita. 

Kauneimman näkymän Firenzessä saat, kun ajat Fiesoleen – 10 kilometriä luoteeseen keskustasta. Fiesole on kukkulalla 355 metriä merenpinnan yläpuolella ja sieltä on loistavat näkymät yli Firenzen ja Arnon laakson.