Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Agropoli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Agropoli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Agropoli miniopas

Autovuokraamo Agropoli
Autonvuokraus Agropoli

Agropoli on italialainen kaupunki, joka kuuluu Salernon maakunnassa. Kaupunki ja maakunta sijaitsee alueella Campanian, joka sijaitsee länteen Italian eteläosassa.Agropoli rajojen Tyrrhenanmeri, on osa Välimeren Manner Italian ja Sardinian ja väkiluku Agropoli oli arviolta hieman yli 20 000 vuonna 2004.

Monet ihmiset matkustavat Agropoli takia kauniin rantakadun sijainti ja hyvä ilmapiiri. Rannikolla on luonnollinen satama, marina ja houkuttelevin rannat, joka johtaa ulos vihreää merta. Kaupungissa on historiallinen alue, jossa talot ja kadut, joka ulottuu takaisin 7. luvulta ja vanhat rakennukset kuin rauniot luostarin San Francesco.Jos maksat vierailu paikalliseen kirjakauppa, näet tulokset johdettu roomalaisten aikakaudella, ja Mount Vesuvius on kyse. 100 km pohjoiseen Agropoli.

Lähin lentokenttä on Salerno Costa d’Amalfi Airport, joka sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Agropoli.