Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cuneo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cuneo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cuneo miniopas

Autovuokraamo Cuneo
Autonvuokraus Cuneo

Cuneo on pääkaupunki maakunnassa Cuneo joka kuuluu Piemonten alueen ja asukasluku on noin. 55000 (2009). Alueella sijaitsee Luoteis- Italiassa ja erottaa Välimeren rannikolla Ligurian alueen.Cuneo sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Stura ja Gesso alueen lounaisnurkassa, ja se on noin 90 km etelään rannikolle ja hieman yli 60 km Ranskan rajalta länteen.

Se on lähinnä luonto, joka vetää kävijöitä Cuneo koska kaupunki sijaitsee sen jalka Merialpit ja ympäri kaupunkia on pieni, reheviä laaksoja ja harvinaisia kasveja ja erinomainen maasto retkeilyyn. Itse kaupungissa ulottuu historiallisella alueella yli pienellä alueella, kun taas loput ovat ominaista laaja kaduilla, jotka koristavat puita.On useita museoita Cuneo, kuten Railway Museum, museo ja taidemuseo sijaitsee rakennuksessa vuodelta 1300 – ja 1400-luvulla.

Levaldigi Cuneo lentokenttä sijaitsee noin 20 km kaupungista pohjoiseen.