Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Pordenone

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pordenone sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pordenone miniopas

Autovuokraamo Pordenone

Autonvuokraus Pordenone

Pordenone sijaitsee maakunnassa sama nimi ja kuuluvat alueen Friuli-Venetsia Giulia. Alue sijaitsee Koillis- Italiassa, raja Slovenia idässä ja Itävallan pohjoisessa.Pordenone on suuntautuvat länsirajalla, alueella 60 km päässä Adrianmeren rannikolla etelästä. Kaupunki sijaitsee pankit sivujoen, joka johtaa joen Meduna ja väkiluku on hieman yli 50 000 (2009).

On olemassa useita historiallisia kohteita Pordenone kuin Pyhän Markuksen peräisin 1300 ja 79 metriä korkea kellotorni ja maalauksia taiteilija Il Pordenone. Kaunis Palazzo Comunale, joka pystytettiin vuonna 1291 taloa galleria, ja taidemuseo Allentown taidemuseo on todettu Palazzo Ricchieri että ulottuu aina 1200-luvulla. Muiden museoiden voit vierailla arkeologinen museo Länsi Friuli arkeologinen museo, joka sijaitsee Castello di Torre alkaen 1100.

Venetsia Marco Polo Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 60 km koilliseen Pordenone.

Suomi