Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pordenone

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pordenone sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pordenone miniopas

Autovuokraamo Pordenone
Autonvuokraus Pordenone

Pordenone sijaitsee maakunnassa sama nimi ja kuuluvat alueen Friuli-Venetsia Giulia. Alue sijaitsee Koillis- Italiassa, raja Slovenia idässä ja Itävallan pohjoisessa.Pordenone on suuntautuvat länsirajalla, alueella 60 km päässä Adrianmeren rannikolla etelästä. Kaupunki sijaitsee pankit sivujoen, joka johtaa joen Meduna ja väkiluku on hieman yli 50 000 (2009).

On olemassa useita historiallisia kohteita Pordenone kuin Pyhän Markuksen peräisin 1300 ja 79 metriä korkea kellotorni ja maalauksia taiteilija Il Pordenone. Kaunis Palazzo Comunale, joka pystytettiin vuonna 1291 taloa galleria, ja taidemuseo Allentown taidemuseo on todettu Palazzo Ricchieri että ulottuu aina 1200-luvulla. Muiden museoiden voit vierailla arkeologinen museo Länsi Friuli arkeologinen museo, joka sijaitsee Castello di Torre alkaen 1100.

Venetsia Marco Polo Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 60 km koilliseen Pordenone.