Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Varese

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varese sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varese miniopas

Autovuokraamo Varese
Autonvuokraus Varese

Varese on maakunnan pääkaupunki Varesen, joka kuuluu Lombardian alueen ja sijaitsee sen jalka Alpeilla. Alueella sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois-osassa maata ja kaupunki on vain noin. 10 km päässä Sveitsin rajalta pohjoiseen. Useat järvet sijaitsevat alueella ympäri kaupunkia ja lähin on Lago di Varese, joka sijaitsee länteen Varese. Vuonna 2009 asukasluku oli paikalla kaupungin noin 80 000

Varese tunnetaan parhaiten siitä, että paikka, jossa pyhä vuori sijaitsee, tai Sacro Monte di Varese. Monet pyhiinvaeltajat parven tälle vuorelle, joka on yksi yhdeksästä pyhästä vuoristossa Pohjois-Italiassa, joka on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Muita nähtävyyksiä kannattaa käydä Basilica San Vittore maalaukset 1600-luvulta, Este Palace on kaunis puutarha, joka kuului aikoinaan alueen laskee ja kaupungin historiallinen museo.

Milanon Malpensan lentokenttä on Milanon suurin lentokenttä ja on noin. 30 km etelään Varese.