Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chiavari

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chiavari sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chiavari miniopas

Autovuokraamo Chiavari
Autonvuokraus Chiavari

Chiavari kuuluu maakunnan Genovan ja sijaitsee Italian Rivieralla. Kaupunki sijaitsee Ligurian alueen, joka sijaitsee Luoteis- Italiassa, lähellä paikkaa, jossa maa alkaa venyttää Välimerellä.Se on noin 40 km, Genovan ja seuraamalla rannikkoa länteen, tulet Nizzassa Ranskassa n.. 230 km. Chiavari sijaitsee joen suulle Entella ja väestö on mitattu lähes 30 000 (2007).

Koska sen kauniilla paikalla, Chiavari ensisijaisesti ensisijainen kohde hakeville aurinko ja rannat. Myös vanha kaupunki on näkemisen arvoinen sen historiallisia rakennuksia, noin vuodelta 1200 on myös kirkko San Salvatore di Levante. Tuomiokirkko on rakennettu vuonna 1600 ja Castello Chiavari on linnake, joka rakennettiin vuonna 1100. On useita museoita kaupungin arkeologinen museo, taidemuseoita ja Merimuseo.

Genova Cristoforo Colombo Airport sijaitsee lähes 50 km länteen Chiavari.