Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Macerata

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Macerata sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Macerata miniopas

Autovuokraamo Macerata
Autonvuokraus Macerata

Macerata on maakunnan pääkaupunki Maceratan ja on osa Marchen alueella. Alue sijaitsee Italian eteläosassa, rajoittuen Adrianmeren idässä.Macerata on kyse. 20 km sisämaahan ja alueellinen pääkaupunki, Ancona sijaitsee reunalla rannikolla, noin. 50 km koilliseen Macerata. Kaupunki rakennettiin rauniot Rooman kaupunki Helvia Recina 900 – ja 1000-luvulla, ja nykyään asuu hieman yli 40 000 asukasta Macerata (2009).

Vanhankaupungin Macerata sijaitsee huipulla pienellä kukkulalla, jota ympäröi vanha muuri. Center tässä Piazza della Libertà, josta löydät historiallisia palatseja kuten Loggia dei Mercanti renessanssin. On Piazza Vittorio Veneto, on taidegalleria ja museo sijaitsee Palazzo Ricci. Joka kesä järjestetään Sferisterio oopperajuhlilla suurten ooppera paikka on ulkona ja sinne mahtuu 3000 paikkaa ja 6000 pysyvä.

Anacona lentoasema on kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 50 km pohjoiseen Macerata.