Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Trapani

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trapani sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trapani miniopas

Autovuokraamo Trapani

Autonvuokraus Trapani

Trapani sijaitsee länsirannikolla Sisilia , on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.Noin. 67000 asukkaat asuvat kaupunki sijaitsee Monte San Giuliano. Trapani on hyvä satama, ja vienti mukaan luettuna suolaa ja viiniä.

Kaupunki Roman kertaa kutsuttiin Drepanum on monia historiallisia rakennuksia. Trapani on tärkeä laivastotukikohta ja karthagolaiset aikana ensimmäisen puunilaissota. Vuonna meritaistelussa vuonna 249 eKr.Kr. Karthagolaiset kukisti roomalaiset nojalla Publius Claudiuksen Pulcher. Trapani on kuuluisa pääsiäisenä paraati, kun kaupungin uskonnollisten veistosten, 17 ja 18 luvulla on vienyt läpi katujen pitkäperjantaina ja lauantaina. Yksi nähtävyyksistä on kaunis Basilica Madonna di Trapani, rakennettu 1300-luvulla. Basilika on veistos Nino Pisano. Tässä Triton Fountain, katedraali ja monia hienoja rakennuksia.

Lähin lentokenttä Aeroporto Trapani on pieni ja on suorat lennot Manner-Eurooppaan.

Suomi