Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Udine

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Udine sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Udine miniopas

Autovuokraamo Udine
Autonvuokraus Udine

Udine on maakunnan pääkaupunki Udinen ja väkiluku on lähes 100 000 (2008). Maakunta kuuluu alueen Friuli-Venetsia Giulia, joka sijaitsee koillisosassa maan, joka rajoittuu Itävallan pohjoiseen.Udine on alle 40 km ja Slovenian raja idässä ja noin. 35 km ja Adrianmeren rannikolla Etelä-ja Alpeilla on noin 50 km kaupungista pohjoiseen.Ensiksi mainittu lähteet vuodelta 983.

Monet vierailla Udine, koska vanhoja rakennuksia, jotka löytyvät kaupungin. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on linna sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella ja oli rakennettu vuonna 1500. Nykyisin linna taloa taidegallerian kanssa maalauksia 1300, museo ja arkeologinen museo. Toinen maamerkki on Palazzo Patriarcale ulottuu takaisin 1517 ja käytettiin patriarkka asumiseen, kun taas kaupungin katedraali oli rakennettu vuonna 1236

Friuli Venetsia Giulia Airport sijaitsee noin 35 km päässä.