Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rooma Fiumicino Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rooma Fiumicino Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rooma Fiumicino Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Rooma Fiumicino Lentokenttä
Autonvuokraus Rooma Fiumicino Lentokenttä

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO) on 35 km ulkopuolella Rooma vuonna Fiumcinon alueella.Se on suurin lentoasema Italiassa. Paras tapa saada välillä lentoaseman ja Rooman on juna, joka lähtee puolen tunnin välein. On olemassa myös useita paikallisia juna Fiumicinon lentokentälle. Se on hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla. Nämä ovat Auto Europe, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Autonvuokraus, Targa vuokraus, Italia autolla ja Locauto kiinnostusta.

Vuonna 2008 35.226.351 matkustajia kävi Rooman Fiumicinon lentokenttä, joka asettaa luettelon 30 vilkkaimmista lentokentistä maailmassa. Se on pääkonttori Air Alps, Alitalia ja Blu-express. Lentokentällä on viisi terminaalia, ja se on käynyt läpi suuren remontti 1990-luvulta lähtien. Bussikuljetus kulkee 20 minuutin välein, välillä terminaalien

Kannattaa tsekata Rooman Fiumicinon lentoasemalle ostos-alueella vaikuttava valikoima yli 130 myymälää. Monet kaupat myyvät Italian muodin ja Italian design-tuotteita. Baareja, kahviloita ja ravintoloita on hyvä kaikissa terminaaleissa. Muita palveluja ovat liike-elämän keskus, pankki, kappeli ja ensiapu. Kun rakentaminen oli tehty arkeologisia kaivauksia, jotka johtivat tähän löytyi viisi laivaa, kuten Caligula isoja aluksia. Ne ovat nyt esillä museossa lentoasemalla. Hilton Airport Hotel on kytketty liittimiin ja rautatieaseman kautta siltaa.