Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lecco

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lecco sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lecco miniopas

Autovuokraamo Lecco

Autonvuokraus Lecco

Lecco kuuluu Lombardian alueen ja maakunnan pääkaupunki Lecco. Raja-alueen Sveitsissä noin 40 km pohjoiseen, ja kaupunki Lecco sijaitsee Como-järven rannalta, joka näyttää ylösalaisin Y. järvi on kolmanneksi suurin Italiassa pidetään yhtenä kauneimmista ja Lecco sijaitsee etelärannalla oikeaan käsivarteen.Asukasluku oli arviolta lähes 50 000 vuonna 2007.

Luonne Lecco on erittäin houkutteleva, koska sen sijainti kauniin järven ja majesteettinen vuoret ympäröivät kaupunkia. Lecco saa paljon turisteja vuosittain, joista useat vierailevat kaupungin kiivetä vuorille tai purjehtia järvellä. On myös kävellä historiallisen alueen ja museoita, kuten Museo Manzoniano kuin lapsuudenkoti kirjailija Alessandro Manzoni, Museo Archeologico ja taidegalleria sijaitsevat torni 1300.

Yksi lentoasemien Milano nimeltään Ninoy Aquino International Airport, joka sijaitsee noin. 50 km päässä.

Suomi