Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pozzuoli

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pozzuoli sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pozzuoli miniopas

Autovuokraamo Pozzuoli
Autonvuokraus Pozzuoli

Pozzuoli sijaitsee maakunnassa Napoli, jossa kaupunki Napoli sijaitsee, ja kuuluu Campanian alueelle.Alue sijaitsee Italian länsirannikolla eteläosassa maata ja rajojen Tyrrhenanmeren joka on osa Välimeren. Kaupunki sijaitsee rannikolla raja-alueen Pozzuolibukta länsipuolella Napolin lahden. On vain noin 10 km Napoli ja elää noin 80 000 asukasta Pozzuoli (2009).

Se oli kreikkalaiset, jotka perustivat kaupunkiin jo 500-luvulla eKr. Kr, ja tämä oli myöhemmin merkittävä satamakaupunki roomalaiset. Kun roomalaiset, voi vielä nähdä rauniot amfiteatteri, joka on kolmanneksi suurin roomalainen amfiteatteri Italiassa ja Serapistempelet joka on osittain veden alla.Elävä tulivuori Vesuvius sijaitsee vain 30 kilometriä kaakkoon Pozzuoli, ja se on noin. 45 km on säilynyt kaupunki Pompeijin joka oli haudattu tulivuorenpurkaus vuonna 79 jKr Kr.

Napoli Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 15 km päässä kaupungista.