Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Potenza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Potenza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Potenza miniopas

Autovuokraamo Potenza
Autonvuokraus Potenza

Potenza on pääkaupunki sekä maakunnan samannimisestä alue Basilicatan. Alue sijaitsee Etelä- Italiassa ja rajojen Tarantonlahti jotka kuuluvat yhdessä Joonianmerelle etelässä, kun taas pieni osa alueen raja Välimeren lännessä.Potenza sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois-Basilicatan ja sijaitsee noin 90 km itään Välimeren rannikolla. Asukasmäärä kaupungissa on arviolta noin. 70000 (2009).

Potenza on muinainen kaupunki ja perustivat roomalaiset vuonna 1. vuosisadalla eKr. Kr. On vielä monia historiallisia rakennuksia kaupungin ja voit lisätä luona kirkkojen San Fransesco joka on perustettu vuonna 1274 ja San Michele peräisin 1000 – ja 1100-luvulla. Arkeologisen museon löytyy kauniita Palazzo Loffredo 1600-luvulta, ja se on myös mahdollista nähdä jäljellä portit kuuluvat vanhankaupungin muurissa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Barin Palese lentokenttä sijaitsee noin. 130 km päässä.