Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Belluno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belluno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belluno miniopas

Autovuokraamo Belluno
Autonvuokraus Belluno

Belluno on pääoman maakunnassa sama nimi ja sijaitsee koillisosassa Italia. Kaupungin ja maakunnan kuuluvat Venetia raja-alueen Adrianmeri ja kaunis kaupunki Venetsia sijaitsee rannikolla noin 110 km etelään kaupungin. Belluno on paikalla aivan yhtymäkohdassa jokien Piave ja Ardo, ja vuonna 2009 väestön arvioitiin olevan noin. 35 000 euroa.

Belluno perustivat roomalaiset ympäri vuoden 200 eKr. Kr ja kaupunki on merkitty monia historiallisia rakennuksia ja korkean kontrastin luonnon. Vuoret tarjoavat hyvän lähtökohdan talvisista aktiviteeteista kuten curling ja matkoja koiravaljakolla. Piazza del Duomo on tunnettu aukio Belluno ja täältä löytyy useita kaupungin nähtävyyksiä.Piazza dei Rettori johtuu 1400-luvun ja kaunis katedraali on rakennettu vuonna 1500. Palazzo dei Giuristi on kaunis rakennus 1600-luvulta että taloa kaupungin museo ja joitakin taidetta.

Trevison lentokenttä on lähin lentokenttä ja on noin. 90 km päässä.