Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Imperia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Imperia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Imperia miniopas

Autovuokraamo Imperia
Autonvuokraus Imperia

Imperia on pääoman maakunnassa sama nimi, joka sijaitsee Italian Rivieralla, ja mitataan asukasluku on yli 40 000 vuonna 2008. Kaupunki kuuluu kapea Ligurian alueen, joka sijaitsee Luoteis-Italiassa, rajoittuen Ranska länteen.Imperia sijaitsee Lounais osa raja-alueen Ligurian Sea, joka on osa Välimeren ja Ranskan rajalla on löytää. 50 km päässä kaupungista.

Imperia on ensisijaisesti keinona, koska se on erinomainen sijainti Ligurianmeri, ja kaupunki elää enimmäkseen matkailuun. Kyse ei ole vain rantoja ja houkutteleva meri, joka vetää kävijöitä, mutta alue on myös tunnettu tarjota hyvää talven toimintaa. Alueella voi tutustua myös vanhoja kirkkoja kuten San Maurizio katedraali 1700-luvulta lähtien ja museot merimuseon ja oliivi museo.

Se on noin 100 km sekä Ranskan lentokentältä Nizza Côte d’Azur Airport lännessä Genova Cristoforo Colombo Airport idässä.