Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Napoli Capodichino Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Napoli Capodichino Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Napoli Capodichino Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Napoli Capodichino Lentokenttä

Autonvuokraus Napoli Capodichino Lentokenttä

Napoli Airport (NAP) sijaitsee 7 kilometriä pohjoiseen, koilliseen Napoli .On hyvä bussiyhteys välillä lentoaseman ja Napoli. Uusi metro järjestelmä, joka yhdistää lentoaseman Napoli on määrä valmistua vuoteen 2011. Se on hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sisilia-by-Car, Maggiore, Sixt ja Targa vuokraus.

5.642.267 matkustajaa vieraili Napolin lentokenttä vuonna 2008. Se on kaksi terminaalia, Terminaali 2 käytetään vain tilauslentoja ja sijaitsee jonkin matkan päässä terminaalista 1 19 eri lentoyhtiöiden lentävät 19 eri kansainvälisiin kohteisiin Euroopassa Napolin lentokentältä.

Napoli Airport on hyvä valikoima noin 20 myymälää, vero-vapaita paikallisia tuotteita, ja noin 10 baareja, kahviloita ja ravintoloita. Se on myös lääketieteen, liike-ja konferenssikeskus ja pankki. Lentokentällä on uusi hotelli sijaitsee saapuvien terminaalista Charming International Hotel.

Suomi