Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Asti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Asti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Asti miniopas

Autovuokraamo Asti
Autonvuokraus Asti

Asti on italialainen kaupunki on maakunnan pääkaupunki Astin ja kuuluu Piemonten alueen.Alueella sijaitsee luoteisosassa Italiassa ja tavata alueen Ligurian, noin 60 km etelään Asti. From kaupungin on kyse. 100 km ja Välimeren rannikolla Etelä-ja hieman yli 130 km on Ranskan rajalle lännessä. Vuonna 2009 asukasluku mitattuna noin. 75 000 euroa.

Asti oli tärkeä kaupunki jo roomalaisten aikaan, koska sen strateginen sijainti joen Tanaro, ja tänään kaupunki on kuuluisa makea ja kuohuviini tuotettu Asti alueella.Kaupunkikuva säilyy keskiaikainen tunnelma ja tunnettiin aikaisemmin nimellä ”City of 100 tornia”. Sisällä vanhan kaupungin muurien voi edelleen nähdä joitakin näistä torneja ja historiallisia palatseja, kauppa taloja ja kirkkoja, Cattidrale di Santa Maria Assunta rakennettu 1300-luvulla.

Torino Caselle lentokenttä on lähin lentokenttä ja on noin. 80 km pohjoiseen Asti.