Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Maglie

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maglie sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maglie miniopas

Autovuokraamo Maglie
Autonvuokraus Maglie

Maglie sijaitsee Leccen maakunnassa, noin 30 km etelään pääkaupunki. Paikka on kätkeytyneenä Etelä Puglian alueella, joka sijaitsee Italian kantapään Etelä-Italiassa, juuri ennen kuin se kääntyy länteen kohti Sisiliaa. Adrianmeren on kyse. 15 km itään Thyrrenian rannikolla on noin 30 km länteen kaupungin ja Välimeren rannikko on löytää noin 40 km etelään Maglie. Vuonna 2009 asukasluku mitattuna lähes 15 000

Maglie rakennettiin noin torni ja kasvoi pikkukaupungissa kuin keskiajalla. Tänään Maglie rauhallinen kaupunki, jossa rikkaat luonnonvarat ja miellyttävä Välimeren ilmasto.   Vierailijat voivat matkustaa rannikolle ja nauttia rantaelämästä tai kävely ympäri kaupunkia ja löytää sen historiasta. Vanhojen rakennusten, on mahdollista nähdä kauniin kirkon Madonna osan Grazie, joka pystytettiin vuonna 1600 ja katedraali, joka on vuodelta 18. luvulla.

Casale Lentokenttä on nimeltään Salenton lentokenttä sijaitsee noin 80 km pohjoiseen Maglie.