Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pistoia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pistoia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pistoia miniopas

Autovuokraamo Pistoia
Autonvuokraus Pistoia

Pistoia kuuluu Toscanan alueen ja maakunnan pääkaupunki Pistoian. Toscana on maan pohjoisrannikolla, joka rajautuu Välimereen, mutta Pistoia keskeisen sijainnin Pohjois-alueella. Kaupunki sijaitsee juurella Apenniinien ja se on noin. 60 km rannikkoa. Firenze on löytää noin 40 km kaakkoon Pistoian ja Italian Rivieralla pohjoiseen on noin 150 km päässä.Vuonna 2008 asukasluku mitattuna noin. 90 000 euroa.

”Pistol” on saanut nimensä tästä kaupungista, jossa aseet väitettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1515. Sisällä vanhan kaupungin muurien löydät historiallinen kaupunki ja sen keskiaikaiset rakennukset, kuten tuomiokirkko San Zeno, joka pystytettiin vuonna 1100 annetun rauniot paloi äskettäin, kun kirkko 400-luvulla. Katedraali sijaitsee vanhan kaupungin keskustassa, Piazza del Duomo ja on koristeltu maalauksia ja veistoksia taiteilijoiden alueella. Eläintarhassa Pistoian Zoo asuu noin 600 eläintä.

Firenzen Peretola Airport omaisuutta ja on noin. 30 km päässä Pistoia.