Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bergamo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergamo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergamo miniopas

Autovuokraamo Bergamo

Autonvuokraus Bergamo

Bergamo sijaitsee 50 km koilliseen Milanon että jalka Alppien.Kaupungin asukasluku on noin. 113000.

Rooman valtakunnan aikaan kaupunkia kutsuttiin Bergomum. Kaupunki on kaunis kaupunki Alpeilla, jossa kaksi kaupunkia: vanha kaupunki Citta Alattio sijoittui kärkeen, ja uusi kaupunki Citta Bassan on alangot.Bergamo on monia kauniita rakennuksia keskiajan ja renessanssin aikoina. Vanhassa kaupungissa ovat vanhan kaupungin keskustassa Piazza Vecchia ja Italian vanhin kaupungintalo. Tässä on Palazzo della Ragione alkaen 1200, ja Palazzo della Biblioteca. Muita nähtävyyksiä ovat kirkko Santa Maria Maggiore 1137 ja Donzettis hauta ja kappeli Colleoni. Vierailijat voivat funicularen alkaen citta citta alta basso, tai vierailla vuoristokylässä San Vigilio, upeat näkymät ja linnan rauniot. Bergamo on lähellä hiihtokeskuksissa ja Lake Iseo.

Milano Bergamon lentokenttä ja Orio al Serion ovat molemmat sijaitsee neljä kilometrin päässä Bergamon keskustaa.

Bergamon ja Bergamon lentokenttä on yksi suosituimmista kohde Italiassa varata auton palkkaisi. Tarjoamme laajan valikoiman autonvuokraus Bergamo sopivat useimpiin tarkoituksiin ja budjetit. Kokeile hakukone yli ja saat yleiskuvan laaja valikoima ja alhaiset hinnat autonvuokraus Bergamo.

Suomi