Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bergamo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergamo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergamo miniopas

Autovuokraamo Bergamo
Autonvuokraus Bergamo

Pohjois-Italiassa autojen vuokraus on todella suosittua, ja suurin osa matkailijoista haluaakin vuokrata auton käyttöönsä jo ennen saapumistaan. Varaamalla auton etukäteen pystyt valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan mallin sekä säästämään aikaa ja rahaa. 

Mikäli lennät Bergamoon, auto on helpointa noutaa jo heti lentokentältä. Bergamo on oiva paikka aloittaa vähän lyhyempi tai pidempi kiertomatka, jolla tutustua Pohjois-Italiaan paremmin. 

Yleistä tietoa Bergamosta

Bergamo sijaitsee 50 kilometriä Milanosta koilliseen Alppien juurella. 

Kaupunkia kutsuttiin Bergomumiksi Rooman aikakaudella. Se on kaunis kaupunki Alpeilla ja koostuu kahdesta osasta: vanhasta keskustasta citta altasta, joka on ylempi osa kaupunkia, sekä uudesta kaupungista citta bassasta, joka sijoittuu alemmalle alueelle. Bergamossa on useita kauniita rakennuksia keskiajalta sekä renessanssikaudelta. Vanhasta kaupungista löytyvät vanha keskusta ja Piazza Vecchia -aukio sekä Italian vanhin kaupungintalo. Siellä sijaitsevat myös Palazzo Della Ragione 1100-luvulta sekä Palazzo Della Biblioteca. Muita nähtävyyksiä ovat vuonna 1137 valmistunut Santa Maria Maggiore, josta löytyvät Donizettin hauta sekä Colleonin kappeli. Vierailijat voivat matkustaa funikulaarilla citta bassasta citta altaan tai vierailla San Vigilion kylässä vuorilla ihailemassa upeaa maisemaa ja linnan raunioita. Bergamo on lähellä hiihtokeskuksia ja Lake Iseota. 

Milanon Bergamon lentokenttä sekä Orio al Serio sijaitsevat molemmat 4 kilometriä Bergamon keskustasta. 

Bergamo ja Bergamon lentokenttä ovat yksi suosituimpia paikkoja vuokrata auto Italiassa. Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-autoja, jotka on pyritty sovittaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Kokeilemalla yllä olevaa hakukonetta saat yleiskäsityksen laajasta valikoimasta ja halvoista hinnoista Bergamossa. 

Lentokenttä

Bergamon lentokenttä Orio Al Serio (BGY) on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 6 kilometriä kaakkoon Bergamon keskustasta. Kenttää käyttävät pääasiassa halpalentoyhtiöt. Useilla autovuokraamoilla on oma tiskinsä saapumisaulassa. Tällaisia firmoja ovat mm. Avis, Auto Europa, Budget, Europcari, Locauto, Maggiore ja Sixt. 

Ajovinkkejä

Bergamon vuokra-autoilla voit tehdä kätevästi kivoja päiväretkiä muihin isoihin kaupunkeihin. Esimerkiksi muodin metropoli Milano sijaitsee 58 kilometrin päässä Bergamon keskustasta. Muita isoja kaupunkeja ovat Verona (117 km), Torino (185 km) sekä Genova (203 km). 

Pohjois-Italian tiet ovat hyvin rakennettuja ja moottoritiet yhdistävät useimpia isoja kaupunkeja. 

Bergamosta voit myös vierailla Italian suurimmalla järvellä, Gardajärvellä. Kesällä siellä on erinomaiset mahdollisuudet uida, ja lisäksi järven ympärillä on kivoja kyliä. Gardajärvi sijaitsee Bergamosta 85 kilometriä itään. 

Halutessasi kokea Bergamon Alpit voit ajaa Foppoloon, joka on talviurheilupaikka. Se sijaitsee 57 kilometriä Bergamosta pohjoiseen. Foppolossa on mahtavat rinteet ja reitit lasketteluun sekä poukamia kesän kävelyretkiä varten.