Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Fano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fano miniopas

Autovuokraamo Fano

Autonvuokraus Fano

Fano kuuluu maakunnan Pesaro e Urbino Marchen alueella, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Italiassa .Fano sijaitsee itärannikolla raja-alueen Adrianmeren, kun provinssin pääkaupunki Pesaro sijaitsee noin 12 km kaupungista pohjoiseen. Se on noin. 160 km Bolognaan pohjoisessa ja hieman yli 200 km kaupungin Firenzenlänteen, ja vuonna 2008 väestön arvioitiin olevan noin 60 000

Se oli roomalaiset, jotka perustivat kaupungin vuonna 4. vuosisadalla eKr. Kr nimellä Fanum Fortunae ja Arch Arco de Augusto on roomalainen kiinnostavan. Koska ikää on useita muita historiallisia rakennuksia, kuten katedraali, joka rakennettiin vuonna 1100, linna Rocca Malatestiana 1400-luvulla, Palazzo del Podesta vuonna 13. luvulla, joka nyt taloa arkeologinen museo ja taidegalleria. Sen kauniit rannat, Fano myös suosittu loma paikalla.

Ancona Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 40 km etelään Fano.

Suomi