Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Matera

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Matera sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Matera miniopas

Autovuokraamo Matera
Autonvuokraus Matera

Matera sijaitsee Etelä-Italiassa ja pääkaupunki maakunnassa Matera.Kaupunki sijaitsee Basilicatan alueella raja Joonianmerelle etelässä ja Puglian alueella, joka sijaitsee Italian kantapään itään. Matera sijaitsee Apenniinien vuoriston ja se kertoo. 250 km ja kaupunkiin Napoli, joka sijaitsee länsirannikolla.Matera väitetään perustivat roomalaiset kolmas vuosisadalla eKr. Kr, ja nykyään siellä asuu noin 60 000 asukasta täällä (2008).

Historiallisen Jotkut uskovat olevan yksi ensimmäisistä siirtokuntien Italiassa. Vanha kaupunki ovat talot tai luolia, jotka on veistetty kallioon, ja osa kaduista menee katon joidenkin talojen. Vaikka monet näistä luolista on asuinkelvottomaksi, on mahdollista löytää sekä baareja ja hotelleja vanhassakaupungissa. Piazza Vittorio Veneto, on paljon kauniita rakennuksia 1600 – ja 1700-luvulla.

Bari Palese Airport omaisuutta ja on noin. 60 km koilliseen Matera.