Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cremona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cremona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cremona miniopas

Autovuokraamo Cremona
Autonvuokraus Cremona

Cremona on pääkaupunki maakunnassa Cremona ja kuuluu alueen Lombardian, joka sijaitsee Pohjois- Italiassa, raja Sveitsi pohjoisessa.Cremona on paikalla kaakkoiskulmassa Lombardian ja se kertoo. 90 km ja muoti Milanon kaupungin luoteisosassa. Kaupunki sijaitsee joen Po, ja sen asukasluku on arviolta hieman yli 70 000 (2008).

Cremona on todella tunnettu siitä, että hyvä ja ammattimainen valmistaja viuluja, jotka on tehty täällä vuodesta 1400, ja siellä on mahdollisuus käydä työpajoissa ja nähdä miten välineet ovat. Piazza del Comune on neliö ja keskus historiallinen alue ja tässä katedraalia 1100. Tuomiokirkon kellotorni on toiseksi korkein tiili torni Euroopassa lähes 113 metriä ja se on Euroopan vanhin torni mitataan yli 100 metriä ja on rakennettu vuonna 1309

Linate Airport on yksi kolmesta palveleville lentoasemille Milan ja sijaitsee noin 70 km ulkopuolella Cremona.