Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lamezia Terme Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lamezia Terme Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lamezia Terme Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lamezia Terme Lentokenttä
Autonvuokraus Lamezia Terme Lentokenttä

Lamezia Terme Lentokenttä (SUF) sijaitsee Lamezia Terme ja keskeisellä Calabria ja 35 km päässä Catanzaro ja 70 km päässä Cosenza. On linja-autoliikenteen välillä sekä kaupunkien ja lentokentälle. On erittäin hyvä valinta autovuokraamo lähtökentällä terminaali, heidän joukossaan Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italia autolla, Maggiore, Sisilia-by-Car, Sixt, Targa vuokraus ja quic.

Vuonna 2009 1.645.631 matkustajaa vieraili Lamezia Terme Lentokenttä. Noin 12 liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentältä. Useimmat kohteet ovat Italiassa, mutta Air Berliini ja Germanwings lentää eri kohteisiin Saksassa.

Lentokentällä on verovapaa, ja pieni valikoima liikkeitä, joissa muun muassa ostaa käsitöitä Calabira ja Italian muodin. Siellä on useita ravintoloita, yksinkertaisista baareja hienompaa ravintola. Lentokentällä on langaton internetyhteys lisämaksusta, business lounge ja ATM. Ei ole hotelleja lentokentän lähin on Hotel Lamezia.