Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Garda

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Garda sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Garda miniopas

Autovuokraamo Garda
Autonvuokraus Garda

Gardajärvi on Italian suurin järvi ja se sijaitsee Koillis osa maasta. Kyse on niin pitkälle itään kuin Venetsia Milano länteen, ja useat pienet kaupungit sijaitsevat järven.Ne kasvavat oliiveja ja hedelmiä järven ympäri, varsinkin Lounais rannalla on rehevä. Alue on suosittu matkailukohde ja kaupunki Riva del Garda on yksi suosituimmista. Tämä kaupunki sijaitsee pohjoisen puolella järven ja asukasluku on noin. 15000 (2008).

Riva del Garda on käynyt matkailijoita, koska 1800-luvun lopulla ja useita kuuluisia henkilöitä, kuten Friedrich Nietzsche on käynyt kaupungissa. Tämä on myös vanha kaupunki on monia historiallisia nähtävyyksiä kuten linnakkeen peräisin 1100 ja kirkko Maria Assunta joka mainitaan ensimmäisen kerran asiakirjoissa 1106

Milano Orio al Serion lentokentälle on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 80 km päässä eteläosassa Gardajärven noin 130 km päässä Riva del Garda.