Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Caserta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Caserta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Caserta miniopas

Autovuokraamo Caserta
Autonvuokraus Caserta

Caserta on pääoman maakunnassa sama nimi ja kuuluu Campanian alueelle. Alueella on paikalla eteläosassa Italian ja kaupunki sijaitsee noin 40 km päässä länsirannikolta reunustavien Välimerelle.Kaupungin Napolin on löytää. 35 km lounaaseen Caserta, kun taas maan pääkaupunki Rooma sijaitsee noin 200 km päässä.Caserta rakennettiin noin linnakkeen 500: n, ja tänään on väestöstä noin. 75000 (2006).

Caserta tunnetaan upeista Kuninkaanlinnan rehevissä puutarhoissa ja suihkulähteitä. Palazzo Reale Royal Palace on suurin palatsi monimutkainen Italiassa on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Se on rakennettu vuonna 1700, alueen rojalti ja ilmeisesti kuuluu yli 1200 huonetta. Jos matkustaa ympäri. 5 km ulkopuolella Caserta, yksi tulee vanhan kaupungin Caserta Vecchia alkaen 700: n myös katedraali 1153

Napolin Capodichino lentokentälle kutsutaan myös lentokentältä ja sijaitsee noin 30 km etelään Caserta.