Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Manfredonia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manfredonia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manfredonia miniopas

Autovuokraamo Manfredonia

Autonvuokraus Manfredonia

Manfredonia on todettu Puglian alueella, joka sijaitsee eteläosassa Italia , joka ulottuu yli maan kantapää päin Välimerelle etelään.Kaupunki kuuluu Foggian maakunnassa sijaitsee Adrianmeren rannikolla itään, lähellä Manfredoniabukta. Maakunnan pääkaupunki on kyse. 40 km ulkopuolella Manfredonia, kun kaupunkiNapoli sijaitsee koko maassa, noin 200 km länteen kaupungin.Vuonna 2009 oli lähes 60 000 asukasta Manfredonia.

Manfredonia rakennettiin kuningas Manfred ympäri vuoden 1260 jälkeen väestö joutui jättämään vanhan kaupungin Siponto. Linna ja osat muuri ympärillä rakennettiin 1100 – tai 1200-luvulle, ja talot National Museum, joka on kaupungin historiallinen museo. Basilica di Santa Maria Maggiore Siponto pystytettiin 1117 ja on nyt missä Siponto oli ennen, noin 3 km ulkopuolella Manfredonia. Kun kirkko San Domenico, voi nähdä freskoja 1300.

Lähin lentokenttä on Barin lentokenttä , joka sijaitsee noin. 100 km etelään Manfredonia.

Suomi