Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Treviso

Onko sinusta ihanaa kierrellä uusia paikkoja ja tutustua erilaisiin nähtävyyksiin? Mikäli vastasit myöntävästi, Trevison pitäisi olla matkailulistasi kärjessä. Treviso on kaunis kaupunki, jonka ihastuttavissa näköaloissa silmä lepää. Kaupungissa on myös useita autovuokrausyrityksiä, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Sinun ei tarvitse miettiä, miten pääsisit tutustumaan haluamiisi kohteisiin. 

Treviso-opas

Autovuokraamo Treviso
Autonvuokraus Treviso

Treviso sijaitsee Italian koillisosassa Veneton maakunnassa, jota halkovat kanavat. Treviso oli alun perin roomalainen kunta nimeltään Tarvisium, ja se on vuosisatojen kuluessa kehittynyt nykyiseksi Trevison läänin pääkaupungiksi. Ikivanhan kaupungin kiinnostava historia valloittaa turistien sydämen. Vaikka kaupunki kärsi sekä ensimmäisen että toisen maailmansodan aikana suuria vaurioita, paikalla on edelleen useita rakennelmia, jotka ovat säilyneet 1100-luvulta asti. 

Vuonna 2017 Trevison asukasluku oli yli 83 000. Se on kuudenneksikymmenenneksi suurin kaupunki Italiassa, ja alueen talous kukoistaa. Treviso on kuuluisa viininvalmistuksesta, ja lisäksi se on tärkeä maatalous- ja teollisuuskeskus, jossa kasvatetaan riisiä ja valmistetaan kemikaaleja, kankaita ja keramiikkaa. Trevisossa on myös paperitehtaita ja muuta kevyttä teollisuutta. Trevisossa puhutaan pääasiassa italiaa, mutta ymmärretään jossain määrin myös englantia ja muutamia muita eurooppalaisia kieliä. 

Trevisossa on rikas kulttuuri, ja vanhat perinteet ovat voimissaan. Kaupunkia kutsutaan usein nimellä ”Marca Gioiosa et Amorosa”, mikä tarkoittaa iloista ja rakastettavaa kylää, sillä trevisolaiset osaavat nauttia elämästä. Trevison asukkaat ovat urheilullista väkeä, ja kaupungissa toimii useita urheiluseuroja, joissa pääsee harrastamaan lentopalloa, rugbya, jalkapalloa ja pyöräilyä. Vuonna 2008 kaupunki isännöi cyclocross-pyöräilyn maailmanmestaruuskilpailuja. 

Trevisossa on lauha välimerellinen ilmasto, jolle ovat tyypillisiä pienet erot korkeimpien ja matalimpien lämpötilojen välillä. Kaupungin sademäärä on keskimäärin 947 mm vuodessa, ja kesällä aurinko paistaa maltillisesti. Joulukuu ja tammikuu ovat kylmimpiä kuukausia, jolloin päivän ylin lämpötila saattaa jäädä seitsemään asteeseen. Ilmankosteus on korkeimmillaan tammikuussa, jolloin ilman suhteellinen kosteus on noin 79 %. 

Seikkaile vuokra-autolla Trevisossa

Eräs upeimmista Trevison nähtävyyksistä on 1400-luvulla rakennettu katedraali nimeltään ”Cattedrale di San Pietro Apostolo”. Kaupungin pohjoisosassa sijaitseva katedraali muistuttaa antiikinaikaista roomalaistemppeliä, ja sen alla on myös krypta. Vajaan kolmen kilometrin ja yhdeksän minuutin ajomatkan päässä katedraalilta on ”Piazza dei Signori”, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä aukioista. Piazza dei Signoria ympäröivät erilaisia arkkitehtuurin suuntauksia edustavat rakennukset, ja aukiolla pidetään usein konsertteja ja markkinoita. 

Taiteen ystävien kannattaa käydä ”Museo Bailossa”, joka tunnetaan myös nimellä Luigi Bailon kaupunginmuseo. Museon arkkitehtuuri- ja taidekokoelmat on kerätty sekä Trevisosta että muualta maailmasta, ja osa kokoelmista voidaan ajoittaa aina keskiajalle asti. Museo sijaitsee kaupungin luoteisosassa. Kaupungin maamerkkeihin kuuluu myös ”Loggia Dei Cavalieri” – varhaisella 1100-luvulla rakennettu paviljongin tyylinen rakennelma, jossa kaupungin aatelismiehet viettivät aikaa. Museo Bailosta ajaa Loggia Dei Cavalierille kahdeksan minuuttia, ja matkaa kertyy noin 3,5 kilometriä. 

”Villa Emo” on yksi suuren arkkitehdin, Andrea Palladion, suunnittelemista tilavista huviloista. Huvilan sisätiloihin on maalattu upeita mytologisia ja maaseutuaiheisia teoksia, jotka tekevät siitä visuaalisesti upean. Kannattaa käydä myös ”Pescheriassa” eli kalamarkkinoilla, joka on yksi kaupungin vanhimmista kohteista. Se sijaitsee Sile-joen pienellä saarella kauniiden rakennusten ympäröimänä. Joessa on myös patsaita, joiden aiheena ovat kalat ja merenneidot. Villa Emosta Pescheriaan ajaa puolisen tuntia, ja välimatkaa kertyy noin 16 kilometriä. 

Lentokenttä

Trevisossa on yksi lentokenttä, joka on kansainvälinen kenttä nimeltään Aeroporto di Treviso A. Canova (TSF). Lentokenttä sijaitsee kaupungin lounaisosassa, ja sitä käytetään niin siviili-ilmailuun kuin sotilasliikenteeseenkin. Trevison lentokentältä matkustetaan useimmiten Sevillaan, Manchesteriin, Valenciaan ja Pariisin Beauvais’n kentälle 

Trevisossa on kourallinen autovuokraamoja. Huomattavimpia ovat Europcar, Goldcar, Treviso Car Service, Hertz, Leasys, Avis ja Budget. Monet edellä mainituista ovat kansainvälisiä yrityksiä, ja ne löytyvät helposti internetistä. Autovuokraamojen nettisivuilta voit vuokrata auton itsellesi valmiiksi odottamaan saapumistasi ja löydät helposti haluamasi ajoneuvon. 

Ennen auton vuokraamista suosittelemme, että luet huolellisesti säännöt ja ehdot, sillä siten saat käsityksen autovuokraamon asettamista vaatimuksista ja hinnoista. Monet autovuokraamot myös veloittavat ylimääräistä, jos auton palauttaa sovittua myöhemmin. Kannattaakin aina miettiä tarkoin, kuinka pitkäksi aikaa auton tarvitsee, ja mikäli suunnitelmat muuttuvat, olla heti yhteydessä vuokraamoon. 

Liikenne

Treviso voi todella ylpeillä teidensä kunnosta. Kaupungissa on erittäin hyvä katuverkosto liikennevaloineen ja katuvaloineen. Italiassa suurin sallittu nopeus kaupunkialueella on yleensä 50 km/h, maanteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Kannattaa kuitenkin aina tarkkailla nopeusrajoituksia, sillä eri teillä saattaa olla poikkeavia sääntöjä. 

Trevisossa on käytettävissä useita pysäköintialueita. Pysäköinnin hinta vaihtelee jonkin verran, mutta on yleensä noin euron tunnilta. Kaikissa kaupunginosissa ei ole pysäköintialueita, mutta kadunvarsipysäköinti on kuitenkin mahdollista useimmilla kaduilla.