Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Treviso

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Treviso sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Treviso miniopas

Autovuokraamo Treviso

Autonvuokraus Treviso

Treviso sijaitsee Veneton alueella Pohjois-Italiassa, 25 km luoteeseen Venetsia .Treviso on pääoman maakunnassa sama nimi, joka sijaitsee missä joet Sile ja Botteniga tavata. 82000 asukkaat asuvat kaupungin, kun taas esikaupunki väkiluku 170000 ihmistä täällä.

Treviso oli antiikin Tarvisium. Vuoden alussa keskiajalla kaupunki oli pääkaupunki herttuakunta. Kaupunki vaurioitui pahasti toisen maailmansodan aikana. Vanha keskusta on jaettu kanavat, kapeat kadut ja freskot seinät. Niistä nähtävyyksistä on Dominikaanisen kirkko San Nicoloò freskoilla ja koristeltu hauta-monumentteja.Cathedral of San Pietro on krypta 1100 ja koristeet Titian. Trevison San Francesco kirkon 1200, ja historiallinen museo.   Alue soveltuu hyvin pyöräilyyn. Ratsastajat voivat pysähtyä yksi monista isompien huviloiden pyöräretkelle: esim. Erno Villa ja Villa Minelli.

Sant’Angelo Trevison lentokenttä sijaitsee kolme kilometriä ulkopuolella Treviso.

Suomi