Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cosenza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cosenza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cosenza miniopas

Autovuokraamo Cosenza
Autonvuokraus Cosenza

Cosenza on maakunnan pääkaupunki Cosenzan ja sijaitsee yhtymäkohta on jokien ja Busento Crati eteläisellä alueella Calabria. Alue sijaitsee lähes reunalla osaItalian että juts mereen Joonianmeren itärannikolla ja Välimeren länsirannikolla.Cosenza sijaitsee keskeisellä paikalla alueella ja se on noin 40 km ja Välimeren rannikolla. Vuonna 2009 asukasluku mitattuna lähes 70 000

Cosenza on ollut kuin kaupunki, sillä ennen roomalaiset valloittivat alueen 204 eaa Kr. Vanha kaupunki on viehättävä ja kaunis paikka kapeine katuineen ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten katedraali, pystytettiin vuonna 1100 ja myöhemmin remontoitu ja uusittu. Tuomiokirkossa voit nähdä veistos Regina Isabella d’Aragona alkaen 1200, kun taas uudempi piiri tarjoaa museoita Museo Civico Archeologico ja ulkoilmamuseo Museo Bilotti all’aperto veistoksia Salvador Dali ja Emilio Greco.

Lamezia Terme Lentokenttä on tärkein lentokenttä alueella ja on noin tunnin ajomatkan päässä Cosenza.