Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Prato

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Prato sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Prato miniopas

Autovuokraamo Prato

Autonvuokraus Prato

Prato on pääoman maakunnassa sama nimi ja kuuluvat Toscanan alueella. Kaupunki sijaitsee Pohjois-alueella, joka on keskeisellä paikalla maan rajojen on Italianlänsirannikolla.Kaunis kaupunki Firenze on vain noin. 20 km etelään kaupungin, kun taas länsirannikko ja Välimerellä on löytää lähes 80 km päässä Prato. Bisenzio Joki virtaa läpi kaupungin ja sen asukkaiden mitattiin lähes 190 000 vuonna 2009.

Prato on tunnetusti ollut merkittävä tekstiilien valmistaja Italiassa lähes 900 vuotta ja yhdessä ympäröivien alueiden ullvareproduksjonen keskus maassa. Tarina tuotanto säilyy Textile Museum Textile Museum of. Historiallisella alueella on paljon kauniita palatseja kuten Palazzo Pretorio vuodesta 1200. Palazzo degli Alberti on rakennettu vuonna 1100 ja tällä hetkellä taloa taidegalleria.

Firenzen lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 10 km päässä Prato.Lentokenttä on nimeltään sekä Peretola Airport ja Amerigo Vespucci Airport.

Suomi