Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Altamura

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Altamura sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Altamura miniopas

Autovuokraamo Altamura

Autonvuokraus Altamura

Altamura sijaitsee Italiassa maakunnassa Barin omistaja Puglian alueen ja kaupungin väestöstä on mitattu lähes 70 000 (2008).Alue sijaitsee Etelä-Italiassa raja Adrianmeren idässä, kun Altamura on vähän sisämaan ja täyttää Basilicatan alueella noin 10 km etelämpänä. Maakunnan pääkaupunki, Bari sijaitsee Adrianmeren, hieman yli 40 km päässä Altamuran.

Altamura on tunnettu sen kuuluisan ja maukasta leipää, ja koska on edelleen yksi esi-isiemme, jotka löydettiin luolasta aivan kaupungin. Pysyy todennäköisesti kuuluvat 400 000 vuotta vanha calcified Homo heidelbergensis nimeltään ”Altamura Man.”Jalanjäljet dinosaurukset on hiljattain löydetty alalla ja Museo Archeologico Statale di Altamura, voi nähdä jäänteiden muun maljakot vanhoista haudoista. Altamura tuomiokirkko on yksi kauneimmista maamerkeistä ja se on rakennettu 1200-luvulla.

Se on noin. 40 km Bari Airport tunnetaan myös Palese Airport.

Suomi