Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sisilia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sisilia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sisilia miniopas

Autovuokraamo Sisilia

Autonvuokraus Sisilia

Sisilia on saari ryhmä eteläpuolella manner-Italian, Välimerellä. Sisilia sijaitsee Messinan salmen ja Välimeren suurin saari. Saarella on runsaasti vuoria, ja idässä, Etna, Euroopan suurin aktiivinen tulivuori, 3323 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on suuri seisminen aktiivisuus.

Saaren suurimmat kaupungit ovat Palermo , Catania ja Messina.Yhteensä viisi miljoonaa asukasta (2005) elää saarella, joka on itsehallinto. 650000 heistä asuu pääkaupungissa Palermossa. Sisilia on laivayhteydet useaan Italian kaupungeissa sekä Tunisian ja Maltan .

Sisilia on tunnettu siitä, istuin Italian mafia. Tunnettu gangsteri elokuva Kummisetä vuonna 1972, joka tehtiin Francis Ford Coppola on äänitetty täällä. Giuseppe Tornatore elokuvan klassikko Cinema Paradiso lisätään myös Sisiliassa. Saari on tunnettu on lämmin ja miellyttävä ilmasto. Sisilia on kuuluisa myös ruokaa ja makeisia kuin cannoli, cassata, arrancini ja viinintuotanto.Se tuotti myös sitruunoita, oliiveja, appelsiineja ja viinirypäleitä, muun muassa

Palermo ja Catania on kansainvälisiä lentokenttiä.

Suomi