Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Remo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Remo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Remo miniopas

Autovuokraamo San Remo

Autonvuokraus San Remo

San Remo on erinomaisella paikalla Italian Rivieralla luoteisosassa maata ja on vain 20 km päässä Ranskan rajalta länteen.Kaupunki sijaitsee maakunnassa Imperia on osa alueen Ligurian raja Ligurian Sea etelään. Ranskan kaupunki Nizza on löytää. 50 km päässä San Remo, Imperia, kun taas pääkaupunki sijaitsee noin 20 km pohjoiseen.Väestön San Remo mitattiin lähes 60 000 vuonna 2009.

Sen lisäksi, että tunnetaan jossa rannat ja miellyttävä ilmasto, kutsutaan San Remo myös ”City of Flowers”, koska kauniista luonnosta. Kukat ovat maailmankuuluja, ja kaupunkikuva on ominaista kaunis puutarha ja puistot vehreitä trooppisia kasveja. San Remo järjestää eri juhlat vuosittain, esimerkiksi musiikin ja muodin festivaali ja pokeriturnaus yhdessä European Poker Tour.

Lähin lentokenttä on Nizza Côte d’Azur-lentokentältä ja sijaitsee noin. 60 km pois San Remo.

Suomi