Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Pisa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pisa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pisa miniopas

Autovuokraamo Pisa

Autonvuokraus Pisa

Pisa sijaitsee Pohjois-Italiassa , länteen Firenze .Pisa sijaitsee Arno-joen, kymmenen kilometrin päässä suusta Ligurianmeri. 90000 asuvien italialaisten Toscanassa Pisa. Tässä on kanava sataman kaupungin Livorno.

Kaupunki on kuuluisa kalteva torni, Torre di Pisa Pendent tai kellotorni, joka aloitettiin vuonna 1173 Koska se oli jo vääntynyt. Torni on noin. 55 metriä toisella puolella ja 56 metrin välillä. Torni on rakennettu marmorista ja on 294 askeleen. Pisa oli 1000-1200: n taide-ja arkkitehtuuri Keski-Italiassa, ja siellä on säilynyt runsaasti rakennuksia tältä ajalta. Katedraali aukio, Piazza del Duomo, on saatettu UNESCO maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Pisa on myös suuri romaaninen basilika femskipet valkoinen marmori alkaen 1100. 16. Kesäkuussa Pisa Luminarafestival kunniaksi San Ranieri. Auringonlaskun valo hämärtyy Arno, ja yli 10000 kynttilöitä palamaan.

Pisan Galileo Galilei lentokenttä sijaitsee kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Suomi