Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pisa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pisa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pisa miniopas

Autovuokraamo Pisa
Autonvuokraus Pisa

Jos suunnittelet auton vuokraamista Pisassa, on suositeltavaa tehdä varaus hyvissä ajoin. Vertailemalla vuokra-autojen hintoja voit löytää juuri sinulle itsellesi ja budjettiisi parhaiten sopivan auton. Pisan lentokentällä on useita paikallisia ja kansainvälisiä autonvuokrausfirmoja, kuten Auto Europa, Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Goldcar ja Locauto. 

Pisan kansainvälinen lentokenttä – Galileo (PSA) sijaitsee 5 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. 

Vuokra-auton noutaminen Pisan keskustasta on myös mahdollista, mikäli se on sinulle mieluisin vaihtoehto. 

Yleistä tietoa Pisasta

Pisa sijaitsee Toscanan alueella. Kaupungissa on 88 600 (2013) asukasta. Kaupunki on 10 kilometrin päässä Välimeren rannikolta. Arno-joki virtaa kaupungin keskustan lävitse. Pisa on suosittu matkakohde, ja kaupungin hyvin säilyneet, 1000- ja 1100-luvuilta peräisin olevat rakennukset houkuttelevat monia turisteja. 

Pisan kuuluisin nähtävyys on Pisan kalteva torni (italiaksi Torre Pendente), joka rakennettiin Katedraaliaukiolle vuosien 1174 ja 1350 välillä. Torni on 55 metriä korkea ja avoinna yleisölle. Kalteva torni on itsenäinen ja tukematon kellotorni. Tornin lähistöllä pääsee myös ihailemaan katedraalia sekä kastekirkkoa, jotka on molemmat rakennettu 1100-luvulla. Katedraaliaukio eli Piazza del Duomo on UNESCO:n maailmanperintökohteiden luettelossa. Muihin Pisan kuuluisiin nähtävyyksiin kuuluu Kasvitieteellinen puutarha, joka avattiin vuonna 1543. 

Liikenne

Tieverkko Italiassa on toimiva ja moottoritiet yhdistävät suurimman osan isoista kaupungeista. Muistathan, että Italian liikennekulttuuri saattaa erota hieman Suomen liikennekulttuurista. Italialainen ajotyyli saattaa vaikuttaa aggressiivisemmalta, eikä liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia välttämättä aina noudateta. 

Vuokra-autolla olet vapaa tutkimaan Pisan alueen uusia ja jännittäviä nähtävyyksiä täysin omassa tahdissasi. 

Ajo-oheita

Jos matkustat Pisaan kesällä, on ajomatka turisti- ja kylpyläkaupunki Viareggioon loistava idea. Kaupunki sijaitsee 31 kilometriä luoteeseen Pisasta. Viareggiosta löydät useita pitkiä hiekkarantoja, joiden yhteydestä voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannan tuntumassa on myös hurmaava, lankuilla päällystetty promenadi. 

On myös suosittua tehdä päiväretki Firenzen renesanssikaupunkiin, joka sijaitsee 84 kilometriä Pisasta itään. Firenze, Toscanan alueen pääkaupunki, sijaitsee kukkuloiden ympäröimällä tasangolla. Kaupunki on tunnettu luontaisesta kauneudestaan. Kaupunkia ympäröiviltä kukkuloilta on kaunis näköala kaupunkiin. Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, erityisesti arkkitehtuuria ja taidetta. Firenze onkin useiden taidekokoelmiensa, historiallisten monumenttiensa ja hyvin säilyneen myöhäiskeskiaikaisen arkkitehtuurinsa ansiosta UNESCO:n maailmanperintölistalla. Valtava Santa Maria del Fiore -katedraali on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Firenzen muihin kuuluisiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa 1300-luvulla rakennettu Ponte Vecchio -silta, joka on tunnettu useista kultasepänliikkeistään. 

Vuokra-autolla voit vierailla viehättävässä Luccan keskiaikaisessa kaupungissa, joka sijaitsee 17 kilometriä Pisasta koilliseen. Luccan historiallinen keskusta on vuonna 1513 rakennettujen muurien ympäröimä. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Pyhän Martinin katedraali, joka on rakennettu 1200-luvulla. Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat kaunis San Michele in Foro -kirkko sekä Guinigi-torni. Luccan vanhakaupunki on autoilta suljettu. Sen kapeilla, päällystetyillä kaduilla on viihtyisiä pieniä kauppoja ja kahviloita.