Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lecce

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lecce sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lecce miniopas

Autovuokraamo Lecce
Autonvuokraus Lecce

Lecce on maakunnan pääkaupunki Leccen ja kuuluu alueen Apulia. Kaupunki sijaitsee keskeisesti Italian kantapään työntyvä etelään ja asukasmäärä on noin 95 000 (2009).Adrianmeri on löytää itään tässä osassa maata nimeltä Salenton ja Joonianmeren sijaitsee lähes 70 km etelään kaupungin. Lecce on paikalla noin. 10 km sisämaahan Adrianmeren rannikolle.

Sekä kreikkalaiset ja roomalaiset olivat herruuden Lecce, ja nykyään se on vielä mahdollista nähdä rauniot roomalainen amfiteatteri, joka rakennettiin 100-luvulla jKr Kr.Osat amfiteatteri on haudattu, koska se oli myöhemmin pystytetty edelleen muihin rakenteisiin. Muut historialliset muistomerkit, voi nähdä Torre del Parco on torni 1419 ja riemukaari pystytettiin vuonna 1558. Lecce tarjoaa myös museoita, kasvitieteellinen puutarha ja vanhojen kirkkojen lisäksi katedraalia 1144

Casale Lentokenttä sijaitsee lähes 50 km pohjoiseen Lecce.