Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rimini

Rimini on yksi Euroopan ja Italian kuuluisimmista ja kauneimmista rantalomakohteista. Se sijaitsee Italian itärannikolla ja on tunnettu erityisesti yöelämästään ja turismistaan. Parhaiten kaupungista saa kaiken irti vuokraamalla auton, ja vuokraamoita löytyykin runsaasti. Jatka lukemista, niin kerromme parhaat kohteet, joihin pääset helposti vuokra-autolla. 

Opas Riminiin

Autovuokraamo Rimini
Autonvuokraus Rimini

Rimini on vetovoimainen kaupunki Pohjois-Italiassa, aivan San Marinon kupeessa, ja siellä asuu noin 145 000 asukasta. Kaupunki on paitsi Riminin provinssin pääkaupunki, mutta myös vierailun arvoisten, historiallisten kohteiden keskittymä. Aluetta ovat asuttaneet kreikkalaiset, mutta roomalaiset valloittivat kaupungin kolmannella vuosisadalla ajanlaskun alun jälkeen. Juuri roomalaiset loivat perustan nykyisenlaiselle kaupungille, jossa onkin yhä nähtävillä runsaasti tuon aikakauden rakennuksia. 

Rimini on osa Emilia-Romagnan provinssia. Kaupunki lepää Alppien ja Po-joen välissä. Koska alue sijaitsee rannikolla, on se hyvin elinvoimainen, ja Riminissä päästään nauttimaan upeasta säästä vuoden ympäri. Rimini tarjoaa huikeita näköaloja sekä merelle että vuoristoon. Alueella on kaikkea miellyttävistä loma-asunnoista rantoihin, vaikuttaviin maisemiin ja viehättäviin naapurikaupunkeihin, kuten Riccioneen, Cattolicaan, Cerviaan ja Cesenaan. 

Riminin kaupunki on tunnettu matalista ja rauhallisista vesistään, jotka takaavat rentouttavan loman ja uintimahdollisuudet. Lukuisat baarit ja rantaklubit tarjoavat parastaan yöelämästä nauttiville. Kulttuuriakaan ei ole unohdettu, siitä esimerkkinä muinaisen arkkitehtuurin helmet, kuten 1400-luvun fransiskaanikirkko. Kohde on siis erinomainen valinta sekä historian ystäville että juhlimista rakastaville matkailijoille. 

Monet vanhoista ja merkittävistä rakennuksista Italiassa on rakennettu Riminissä. Vuonna 27 eaa. valmistunut riemukaari oli kunnianosoitus senaatilta keisari Augustukselle. Kyseinen kaari on maailman vanhin säilynyt roomalainen riemukaari maailmassa. Monet Italian historian mieleenpainuvimmista tapahtumista tapahtuivat juuri Riminin alueella. Vuoden 538 piirityksessä Rimini oli yksi tärkeimmistä pisteistä taistelussa. Aikakausi oli juuri se, jonka aikana bysanttilainen armeija otti vallan alueella gooteilta. 

Tutki paikkoja vuokra-auton kyydissä

Suunnittelitpa pikaista pakoa arjesta tai upeaa, pitkää lomaa, suuntaa Riminille. Alue on täynnä kohteita, jotka kannattaa kokea ja joiden kautta rakastut Italiaan ja sen kulttuuriin. Rimini on kuuluisa rannoistaan, ja niillä kannattaa käydä. Vieraile Lungomare Auguston ja Marina Centron alueilla, joista löydät vauhdikkaimman yöelämän tarjoavat rannat. Marina Centro sijaitsee 0,9 kilometrin ja Lungomare Augusto 2,2 kilometrin päässä Riminiltä. 

Riminillä on runsaasti upeita roomalaisia monumentteja. Vaikuttavin on Augustuksen riemukaari, joka rakennettiin vuonna 27 eaa. ja joka sijaitsee vain 1,8 kilometrin etäisyydellä keskustasta. Muita huikeita kohteita ovat ensimmäisellä vuosisadalla rakennettu amfiteatteri ja Tiberiuksen silta, joka valmistui vuonna 21 jaa. Se yhdistää ”Borgo San Giulianon” ja kaupungin keskustan kaartumalla Marrechia-joen yli. Kaupunginmuseo kuuluu myös monien matkaohjelmaan. Museo sijaitsee ”Via Luigi Tonini” -kadulla ja on noin 0,9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Nähtävillä on taidetta ja arkeologisia löytöjä kaupungista. 

Suosittu turistikohde Rimini on myös shoppailijoiden unelma. ”Le Befane” -ostoskeskus on avattu vastikään, ja se tyydyttää monien ostohimot. Ostoskeskus sijaistee 5,2 kilometrin päässä kaupungista. Yhtä hyviä vaihtoehtoja ovat ”Corso d’Augusto” ja ”Marina Centro”, ainakin mikäli ostoslistalla on laadukkaita muotivaatteita. Paikallisista tuotteista kannattaa suosia painokankaita ja keramiikkaa. 

Lentokentät

Federico Fellinin kansainvälinen lentokenttä (RMI) sijaitsee noin 8 kilometriä Riminiltä. Tämä keskikokoinen lentokenttä tunnetaan myös yksinkertaisemmin Riminin lentoasemana, ja se palvelee Riminin alueen lisäksi Romagnaa ja Emilia-Romagnaa Italiassa. Lentokentältä lähtee suoria matkustajalentoja 19 kohteeseen kymmenessä eri maassa. Tällä hetkellä kentältä lennetään vain yhtä kotimaanreittiä. 

Riminille lentää säännöllisesti kymmenen eri yhtiön koneita, joilla voit matkustaa suosittuihin kohteisiin, kuten Moskovaan, Lontooseen, Luxemburgiin ja Varsovaan. Kentällä on laadukkaita palveluita parkkeerauksesta kahviloihin, ravintoloihin, infotiskiin, tavaransäilytykseen, matkatavaroiden suojaukseen, taksipalveluihin, terveydenhuoltoon ja lahjatavaraliikkeisiin. 

Riminille matkustaessa Federico Fellinin kansainvälinen lentokenttä on paras vaihtoehto. Sen ohella lähimmät lentokentät ovat Marche (ent. Ancona Falconara) noin 75 kilometrin ja San Egidio (PEG) noin 103 kilometrin päässä Riministä. Riminin ja näiden kenttien välit taittuvat taksilla tai bussilla. 

Liikenne

Riminin tiet ovat Italian parhaimmistoa. Liikenne on oikeanpuoleinen, ja nopeusrajoitukset vaihtelevat tiestä riippuen. Esimerkiksi kaupungeissa suurin sallittu nopeus on 50 km/h. Muilla teillä ajaessa rajoitukset ovat 130, 110 tai 90 km/h. Pidä siis silmällä nopeusrajoituksista kertovia liikennemerkkejä. 

Useat Riminin parkkipaikoista ovat ”Agenzia Mobilitan” omistamia ja ylläpitämiä. Suurin osa näistä parkkipaikoista on varustettu älykkäillä parkkimittareilla. Osalla parkkialueista on vartijat ja toisilla kuljettajia pyydetään näyttämään ennalta hankittu parkkilupa. Suosittelemme pysäköintiin parkkialueita ”Piazza Valturion”, ”Piazza Ferrarin” ja ”Piazza Malatestan” alueilla.