Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rimini

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rimini sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rimini miniopas

Autovuokraamo Rimini

Autonvuokraus Rimini

Rimini on kaupunki 50 km lounaaseen Ravennan Pohjois-Italiassa .Rimini Adrianmeren sijaitsee Emilia-Romagnan maakunnassa Italiassa itärannikolla. Noin.130000 asukkaat asuvat Rimini. Sieltä junat San Marino. Kesäisin on veneellä Venetsian ja Kroatian .

Rimini on tunnettu useita kilometriä pitkät rannat. Se on yksi Italian suosituimmista rantakohteista. La Marina kaupungista etelään on 16 kilometriä rantaa. Rannalla on myös aloittanut Riminin historia. Yli 800000 vuotta sitten ensimmäiset asukkaat ratkaistaan tässä. 400 f. Kr. Gallialaiset valtasivat alueen ennen roomalaiset ratkaistaan täällä 286 eKr. Kr. Rimini oli strateginen merkitys matkailukeskukset ja Rooman tiet Roomaan, Piacenza ja Aquileia. Rimini on enemmän raunioita Rooman aikakausi: Riemukaaren Augustuksen ja Tiberiuksen 73 metriä pitkä marmorbro, mikä merkitsi alkua Via Emelia.   Rimini on monia historiallisia rakennuksia keskiajalta ja renessanssin aikoina.

Rimini International Airport Miramare, seitsemän kilometrin päässä Rimini.

Suomi