Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sorrento

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sorrento sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sorrento miniopas

Autovuokraamo Sorrento

Autonvuokraus Sorrento

Sorrento sijaitsee niemimaalla nimeltä Sorrentohalvøya alueella Campanian, joka sijaitsee Etelä- Italiassa raja Tyrrhenanmeri lännessä.Kaupunki sijaitsee niemimaalla pohjoisrannikolla raja Napolin lahden, ja Sorrentohalvøya erottaa Napolinlahdella alkaen Salernonlahti etelässä. On noin 50 km Napoli , ja väestö Sorrento on arviolta hieman yli 15 000 (2007).

Sorrento on suosittu lomakohde, koska sen sijainti meren ja kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Kaupunki on hyvin vanha ja oli alle niin kreikkalaiset ja roomalaiset, ja voi vielä nähdä jäänteitä Kreikan seinään. Niistä museoiden siellä kuten arkeologisia museoita, ja että voi nähdä rakennuksia ja kirkkoja, venytys satoja vuosia sitten. Se on vain noin. 40 km Vesuvius-vuorelle, n. 30 km ja Pompejin joka oli haudannut vulkaanista tuhkaa vuonna 79 jKr Kr.

Napoli Airport on kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 50 km päässä Sorrento.

Suomi